Krampol drsně Patrasové: Umře, nebo může někoho zabít | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampol drsně o Patrasové: Umře, nebo může někoho zabít

Jak dostat Dádu do polepšovny? Krampol radí Slováčkovi, co s manželkou Patrasovou
Jak dostat Dádu do polepšovny? Krampol radí Slováčkovi, co s manželkou Patrasovou (archiv)

Není snad nikdo, kdo by nelehkou rodinnou situaci Felixe Slováčka (79) chápal víc než jeho letitý přítel Jiří Krampol (83). S Haničkou, která měla také problémy s alkoholem, si zažil své a podle svých zkušeností Dádě nepředpovídá nic dobrého. 

Jiří Krampol samozřejmě nesměl chybět mezi gratulanty na narozeninách Felixe Slováčka. Ten si ale oslavu moc neužil. Řešila se spíš rodinná situace s jeho manželkou Dádou Patrasovou (65), která zase neukočírovala své vnitřní démony na uzdě a všem o sobě dala vědět, když to zjevně pod obraz napálila nejprve do zaparkovaného auta a následně do betonového předělu. 

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video se připravuje ...

Protože Jiří podobnou situaci dobře zná, jelikož ji prožíval se svou manželkou Hankou, snažil se Felixovi poradit ve zdánlivě bezvýchodné situaci. Dáda evidentně potřebuje léčení, bohužel s ním ale nesouhlasí. „Téma pití řešíme s Felixem už dlouho. Každý se občas napijeme, ale Dáda má problém. Když jsem jí řekl, aby se šla léčit, poslala mě do p*dele,“ přiznal Krampol Blesku.

„Felixovi jsem říkal: ‚Pokud Dádu nedostaneš na léčení, jako jsem já dostal Haničku, tak ta holka buď umře, nebo to skončí tragédií.‘ Taky může někoho zabít. Může se zlít a do někoho najet. Takový člověk vůbec nevnímá,“ uvedl Krampol pro eXtra.cz s tím, že moc času na nápravu nezbývá. „Moje Hanička měla už alkoholickou demenci. A nemyslím si, že Dáda to má jinak. Potřebuje pomoc! Felixovi jsem zdůrazňoval, že jediná možnost, která existuje, je nedobrovolně Dádu zavřít na půl roku do blázince, prakticky do ‚koncentráku‘. Je nutná tvrdá abstinence,“ dodal také zkušený Krampol pro eXtra.cz.

Felix Slováček: Popsal, jak si představuje nádhernou lásku

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hejhej
27. 5. 2022 • 10:26

ella:
Dementní dědci si radí ????

Dianthos
27. 5. 2022 • 05:54

Jícnové varixy bývají průvodcem cirhózy jater.

-bello-
27. 5. 2022 • 00:11

Krampol říká co ví .Patrasová a spol. by skutečně neměli být ve " vlídném " zařízení s postupnými vycházkami a věčným omlouváním svých na mol příchodů zpět do zařízení..Taky se ví, že když je demence - z alkoholu a léků až tak rozvinutá, nepůjde na léčení dobrovolně, resp. to odkejvá a za 2 týdny jde na reverz domů.
Krampol se o svou ženu snažil starat, jak to šlo .Kromě toho přece jen musel taky vydělávat.A kromě toho měl taky nějaký svůj život a je normální, že si ho chtěl taky užít! Ví tedy co říká. Jde o chuť do života , není to jen odstavení od flašky..Jeho Hanička zemřela na jícnové varixy.Vykrvácela, je to rychlé.
Patrasová je dementní taky,Ty její vize a plány jsou jen kecy alkoholika co nestráví dnešek a tak mozek pouští růžové obláčky snění o cukrkandlové budoucnosti .
Sednout za volat a být na šrot, to je na facky, madam Patrasová !!!!

denia
26. 5. 2022 • 15:59

Krampol se nevyjadřuje jeho manželka umřela x letech alkoholismu a on se na to díval laskavě ať už dá pokoj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.