Veselka s právničkou! Není moc na co čekat, hlásí Krampol | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veselka s právničkou! Není moc na co čekat, hlásí Krampol

Jiří Krampol se hlásí k sňatku
Jiří Krampol se hlásí k sňatku (archiv M. Schmiedbergera)

To nejhorší má už naštěstí za sebou, o to víc si teď herec a bavič Jiří Krampol (84) užívá to hezké. A že má co. Jeho srdce opět hoří láskou! Ta je dokonce tak silná, že ho možná nažene po páté do chomoutu. 

„Všechno je možné. Mám svůj věk, není moc na co čekat. Na konci loňského roku jsem skončil v nemocnici se zápalem plic a myslel si, že je konec. Loučil jsem se se životem. Byl jsem kandidát na mrtvolu. Jsem štastnej, že jsem se z toho dostal a nejsem sám,“ říká k otázce možné veselky sám charismatický herec. 

Smrt Dolejše ze Šlapeta a první slova manželky. A Krampolovo nejhorší natáčení

Video se připravuje ...

Krampol je zamilovaný až po uši. O své lásce mluví jen v superlativech! „Je to báječné stvoření a je mi s ní strašně dobře,“ svěřil se v rozhovoru pro CNC Prima News. Přestože má oči jen pro svou právničku, na milovanou Hanku nezapomněl. „Po Haničce se mi hrozně stýská. Ta bolest nikdy nepřebolí. Chybí mi... Ale ta samota mi nedělá dobře. Člověk by se z toho zbláznil,“ vysvětlil důvody, proč se rozhodl jít dál a zbytek života prožít ve štěstí. 

Český Belmondo: Jiří Krampol

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kristinn
15. 4. 2022 • 13:32

Vážim si ho za to, že sa o ženu staral, aj keď sa tomu divím. Akým prínosom mohla pre neho byť, keď pila...A že sa zamiloval? Veď sa hovorí, že láska kvete v každom létě...A ak ho má aj ona rada, kde je problém? Len dúfam, že si uvedomuje, čo starosť so sebou prináša. Neviem, aký majetok má pán Krampol a či prípadné vymieňanie plienok a ostatná starostlivosť o neho, by za to stáli....Jeho vitalita sa môže behom se*** zmeniť...

-bello-
15. 4. 2022 • 11:26

Je správnej, moc mu přeju !
Je aktivní a nepředvádí plačkám v bulváru city nad náhrobkem.
Jestli se zamiloval a je to opětovaný, je to úžasný a moc mu to přeju. I to, že dál pracuje. je bezva.

ejvm1712
13. 4. 2022 • 15:48

Haraší mu v makovici. Svatevní noc to bude fičák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.