Stáří není pro sraby aneb Když si Krampol, Sobota a další plní sny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Stáří není pro sraby aneb Když si Krampol, Sobota a další plní sny

 Jiří Krampol se závodníkem Fittipaldim
Jiří Krampol se závodníkem Fittipaldim (Foto: David Kundrát, Facebook, instagram)

Unikátní partička důchodců, kteří nevyrostli z chlapeckých let a nikdy nic nevzdají, protože stáří není žádné téma, se vzácně sešla před kamerou. Stáří totiž není pro sraby! Nový film Tomáše Magnuska uvidíme dnes večer na Primě (20.15). Skvostné kvarteto Krampol, Hrušínský, Přeučil a Sobota doplní mistr světa formule 1 Emerson Fittipaldi.

Mít takový herecký ansámbl, učiněná bonanza. Tomáš Magnusek své hvězdy utáhl na zdánlivě otřepaný slib. Tématem filmu je chuť splnit si svá životní přání… „A s tím jsem za nimi přišel. Pánové, jaká přání byste si ještě chtěli v životě splnit? Přijďte s nějakým nápadem. No a oni za mnou chodili s návrhy. Třeba Jirka Krampol s tím, že by si chtěl zkusit řídit ferrari. Koproducent mu tedy půjčil své ferrari a Jirka mu ho během ani ne sedmi minut odřel,“ vzpomíná na natáčení se smíchem režisér Magnusek (37). Mezi čtyřmi hereckými bardy prý fungovala dokonalá pracovní i lidská chemie, což je na filmu znát.

Šebrle mluví o rozvodu, manželka to popírá. A Krampol se loučil se životem

Video se připravuje ...

Má mistr světa řidičák?

A je právě také unikátní tím, že se v něm zahrála i světová legenda, dvojnásobný světový šampion F1 Emerson Fittipaldi (75). Slavný Brazilec hrál sám sebe. A součástí příběhu je fórek – po ulici jde Jiří Krampol (83), okolo něho rychle projede bourák a on nakvašeně pronese: „Jak to jezdíš, ty hovado?! Si myslíš, že seš Fittipaldi, nebo co?“ Otevřou se dveře a z Ferrari vystoupí reálný Fittipaldi. „Můj sen se změnil v realitu, vždycky jsem se chtěl potkat s Fittipaldim. Kecali jsme a já se utvrdil v tom, že je to úplně normální chlapík. Tak už to u lidí, co něco umí, bývá,“ zasnil se Jiří Krampol. A nezapomene se pochlubit nápadem, o který obohatil tento film: „A když s ním tak jedu tím autem, povídám mu: Ty Fittipaldi, máš ty vůbec ve svým věku ještě řidičák? Režisérovi se ta moje hláška tak líbila, že ji ve filmu nechal. Tedy alespoň myslím,“ dodal ještě Krampol.

Zvracející Sobota

Režiséra Magnuska v průběhu natáčení zlobil Luděk Sobota (78). Jeho postava často pije pivo, což si Luděk pochvaloval a zjevně si roli i dost užíval. Nicméně všeho moc škodí! „Luděk chtěl pořád pivo a pořád jsme se dohadovali, kdy ho bude mít a kdy ne. Došlo to až tak daleko, že jsem majitele místní restaurace požádal, ať mu místo piva dá pito. No a Luděk se toho pita v domnění, že jde o pivo, přepil tak, že mu bylo hodně špatně,“ popsal Tomáš Magnusek drobné natáčecí svízele.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (30.1.2022)

Smrt Dolejše ze Šlapeta a první slova manželky. A Krampolovo nejhorší natáčení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
leros
1. 2. 2022 • 05:57

uživatel_5457057, to je Tonka babka, jen tady lže, ale píše to o jiných. Nejvíc jí vadí Krampol a Kubiška, jo a Dominika. Jak se, ale někdo "otře" o Gotta a jeho famíli tak je oheň na střeše.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.