Adamovská si Kornovou spletla s tulačkou: Vyveďte ji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Adamovská si Kornovou spletla s tulačkou: Vyveďte ji!

Adamovská kolegyni nejprve vůbec nepoznala
Adamovská kolegyni nejprve vůbec nepoznala (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

O pořádný poprask se na prezentaci z půlky natočeného seriálu režiséra Tomáše Magnuska (38) postarala Yvetta Kornová (60), mladší sestra zpěváka Jiřího Korna (73). Tu si mnozí hosté spletli s bezdomovkyní, a někteří dokonce žádali, aby akci opustila!

Napoprvé málokdo chápal, jak se na prezentaci žena vůbec dostala. Že by někdo pustil mezi známé osobnosti bezdomovkyni ve špinavém oblečení a šmouhami na tvářích? Někteří tomu skutečně věřili a podle toho se též chovali. Herečka Zlata Adamovské (63) podle informací Blesku chtěla kupříkladu zbídačenou ženu nechat vyvést. Vše nakonec uvedl na pravou míru režisér zatím nedokončeného seriálu Společně sami.

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek: Jak se dali dohromady a jak to chodí u nich doma?

Video se připravuje ...

„Yvetta v seriálu hraje bezdomovkyni společně s Martinem Dejdarem. Byl záměr ji ukázat, jak vypadá v seriálu. Takhle špinavě v reálu nevypadá,“ ujistil výše zmíněný deník Tomáš Magnusek. Tento „sociální experiment“ se tedy vyvedl! Mladší sestru Jiřího Korna poznali vlastně jen nejbližší. „Pravdou je, že ji kromě Jirky Krampola, který ji zná od dětství, nikdo z pozvaných herců nepoznal a opravdu si většina myslela, že je to skutečná bezdomovkyně,“ dodal režisér připravovaného seriálu.

Režisér Magnusek se sice zbavil téměř poloviny své váhy: Trpí ale jako zvíře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
26. 10. 2022 • 20:58

Stát je k drogám nesmyslně benevolentní.

Uživatel_5517485
26. 10. 2022 • 17:11

Přesně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.