TAJNÁ SVATBA! Kornová a Magnusek u oltáře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

TAJNÁ SVATBA! Kornová a Magnusek u oltáře

Yvetta Kornová se vdala
Yvetta Kornová se vdala (archiv Blesku, Jindřich Novotný/ O.N.CAST.)

Sestra Jiřího Korna (74), Yvetta (61), se vdala! "Ano" řekla svému dlouholetému partnerovi Josefovi Petrů a ne jen tak před kdejakým poddávajícím. Sňatek posvětil přímo Tomáš Magnusek (39).

„S Yvettou se znám delší dobu. V době, kdy jí nikdo nedal šanci, nabídl jsem jí práci ve svém hereckém muzeu a následně ji obsadil i před kameru. Pro jejich velký den jsem si připravil speciální řeč. Snad se jim líbila,“ řekl Blesku Magnusek.

Jiří Korn (73): Myšlenky na konec kariéry!

Video se připravuje ...

Nedá se říct, že by šlo o zcela tradiční pár, novomanželé si totiž po svatbě stále vykají. „Jejich příběh lásky je úžasný. Josef si Yvettu v podstatě vysnil. Před téměř třiceti lety, když byl ženatý, byl do ní platonicky zamilovaný a řekl jí, že si ji jednou stejně vezme. Yvetta mu tehdy odpověděla, že je ošklivej a že k tomu nikdy nedojde. Pro Josefa je to splněný sen,“ rozpovídal se režisér.

Veselka probíhala ve velmi komorním duchu, zúčastnilo se jí jen pár nejbližších, včetně přátel z ulice, které Kornová potkala v čase, kdy byla sama bez domova. 

Kateřina Kornová (56): Zanevřela na milostný život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.