Jiří Korn ve společnosti: Hadry za desítky tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Korn ve společnosti: Hadry za desítky tisíc

Jiří Korn jako módní ikona s luxusními doplňky za desetitisíce.
Jiří Korn jako módní ikona s luxusními doplňky za desetitisíce.  (CNCenter Marek Pátek)

Po delší době vyrazil Jiří Korn (73) do společnosti a jako vždy opět vynikal. Zvolil na pohled obyčejný černobílý model, ale při bližším zkoumání bylo jasné, že se oblékl do luxusu. Jen doplňky v podobě čepice a pánské kabelky ho vyšly na desetitisíce korun.

Stačil černý kabát, pod něj bílá maxi dlouhá košile, černé kalhoty a luxusní doplňky a zpěvák se opět dostal do hledáčků všech fotografů. Při pohledu na něj by mu jen málokdo hádal jeho věk. Na důchodce rozhodně nevypadá.

75. narozeniny oslavím na ranči, prozradila Helena Vondráčková

Video se připravuje ...

Starší, leč drahé

V tom mu pomáhají i luxusní módní doplňky. Ty jsou již ze starší kolekce, která je v módním domě aktuálně vyprodaná, takže ceny lze jen přibližně odhadnout. I tak je ale jasné, že se pořádně plácnul přes kapsu. Na hlavu si nasadil čepici značky Prada, přičemž takové pokrývky hlavy této značky stojí průměrně 15 až 20 tisíc korun za kus. Přes rameno přehodil pánskou kabelku téže značky. Tady se ceny tašek podobného stylu a velikosti pohybují kolem 50 tisíc korun. A nemluvě pak ani o »vytuněných« botách se zelenou podrážkou opět od Prady. Ty byly k mání přibližně za 30 tisíc korun.

Neztrácí styl

Korn zkrátka neztrácí styl ani ve vyšším věku. V tomto outfitu se objevil na setkání pojištovny VZP v rámci tiskové konference k vyhodnocení charitativních běhů. Zpěvák je též ambasador pojištění motorových vozidel této pojišťovny. Akci si dle všeho velmi užil, jelikož se na ní potkal např. s Lucií Bílou (56) a jejím partnerem Radkem Filipim (39) či s bývalým fotbalistou Antonínem Panenkou (73).

Vdovec po Zagorové (†75) Margita v slzách: Soška pro Haničku do nebe!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
10. 3. 2023 • 23:53

Chce to odvahu,lítat v županu s hučkou na hlavě.

AHel
16. 10. 2022 • 20:30

vypadá jak nějaký ruský mužík, kdyby si sundal ty černé brýle, tak možná bude vypadat na 80 let. Je starej ale dobrej...není nutné to přehánět....

Skrhola
15. 10. 2022 • 18:35

V tý noční košili vypadá jak ňákej imám Mustafa z Bagdádu 🤣

nemocna
15. 10. 2022 • 17:12

Čím dál větší blázen a šašek a to jsem jej v mládí milovala jak byl úžasný a skvěle zpíval s Vondráčkovou i sám, chytil se hudby otřesné řvoucí hudby, tance a celý v černém jako v pekle, jinou barvu už ani nezná, hnus co ze sebe udělal

Locust
15. 10. 2022 • 16:15

Mám ho ráda ,vždy jsem ho obdivovala i za to, co umí, jak vypadal a měl vždycky šmrnc. ale tohle je divné. vypadá jak podivný legrační skřítek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.