Jiří Korn o tajemství ze soukromí: DOMÁCÍ NÁSILÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jiří Korn o tajemství ze soukromí: DOMÁCÍ NÁSILÍ

Jiří Korn už v O2 areně vystupovat nechce
Jiří Korn už v O2 areně vystupovat nechce (Herminapress)

Ačkoli Jiří Korn letos oslaví 74. narozeniny, síly jej rozhodně neopouštejí. Na pódiu předvádí show světových rozměrů. A má na to jednoduchý recept. Stačí se prý dobře oženit. 

S manželkou Renatou se Korn potkal na golfu a i přes věkový rozdíl jednoho čtvrt století jim to skvěle klape. Možná, že právě díky tomu zpěvák bez problému udrží tempo se svými tanečníky, kteří jsou mladší o dvě generace. 

Gottová rychle utekla od manžela! Jeho reakce zaráží. A Korn ruší koncerty

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Svoje soukromí si střeží a do společnosti vyrazí málokdy. Na vernisáži člena jeho  hudebního seskupení 4TET, Davida Uličníka, ale chybět nemohl. „Na první zkoušce našeho kvartetu bylo jasné, že krásnější tenorovou barvu, než má David, si nemůžeme přát. Od té doby spolu vystupujeme. Jeho obrazy, které tu dnes okolo nás visí, jsou odrazem jeho duše. Činí mu zřejmou radost malovat, a to je důvod, proč na zemi existujeme – dělat to, co nám dělá radost. Přeji Davidovi, ať se mu daří a ať nalezne klid v tazích štětcem,“ vysekl mu poklnu pro Super.cz.

Výjimečně mu dělala společnost i Renata, který má speciální recept na to, jak Jiřího udržet ve formě. „Ta mě bije od rána do večera, tak se pak proberu a je mi krásně,“ zažertoval pro CNN Prima News. 

Jiří Korn (73): Myšlenky na konec kariéry!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.