Filip S. (37) skončil u soudu: Fotograf slavných násilníkem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Filip S. (37) skončil u soudu: Fotograf slavných násilníkem?

Fotograf Filip S.
Fotograf Filip S. (Foto Aha! – Jiří Koťátko, ara)

Ještě několik let zpět se před jeho objektivem objevovala česká smetánka, herci, zpěváci, sportovci... Dnes se ale Filip S. (37) musí hájit u soudu. Podle obžaloby znásilnil při focení čtyři dívky.

„Pod záminkou lepší perspektivy si k poškozené vlezl do vany, v níž ji fotil v mléčné lázni. Následně jí strčil prst do řitního otvoru, v ložnici ji pak držel za krk, říkal, aby ho poslouchala a u toho jí strkal prsty a následně penis do vagíny,“ popisovala soudu státní zástupkyně Jana Murínová zvrhlé praktiky, kterými měl Filip S. jednu ze svých obětí znásilnit. Podle ní tak ve svém bytě na Praze 4 zneužil fotograf hned čtyři dívky mezi lety 2014 a 2020, u jedné z nich navíc využil jejího zrakového handicapu! „Nabídl jí fotky s naolejovanými ňadry, pak si nad ni ale sedl. Využil této situace a smyslového handicapu poškozené,“ popsala státní zástupkyně znásilnění dívky, které kvůli zrakové vadě pobírá invalidní důchod.

Trauma spojené se znásilněním může mít dalekosáhlé a velmi vážné následky

Video se připravuje ...

Fotograf jakákoli obvinění ze znásilnění důrazně odmítl. Se všemi dívami byl prý dopředu přes sociální sítě domluvený na focení ve spodním prádle a vše, co se mezi nimi odehrálo, bylo podle něj jedině se souhlasem. „Ano, se dvěma z těch slečen jsem opravdu sexuální styk měl, ale bylo to oboustranně dobrovolné! Odmítám, že bych někoho znásilnil,“ tvrdil soudu Filip S. V případě odsouzení mu hrozí vězení na 5 až 12 let, obžaloba žádá trest v polovině této sazby.

Advokátka Hrdá o znásilnění dětí: Případy ke zvracení! Proč je hranice bezbrannosti 5 let špatně?

Video se připravuje ...

Extázi přiznal

Při policejní razii našli muži zákona ve fotografově bytě přes osm gramů extáze. „Ano, k tomu se přiznávám. Měl jsem je doma pro vlastní potřebu,“ přiznal Filip S. k pátému bodu obžaloby, všechna ostatní obvinění ale odmítl.

Stará se o invalidy

Filip S. soudce i přísedící v jednu chvíli zarazil, když jim sdělil, že už se focením neživí. „Už několik let je mi to hlavně koníčkem. V současné době jsem asistent invalidních osob, občas si přivydělávám jako sportovní fotograf,“ popsal svou současnou situaci.



Přečtěte si
miroslava13
12. 9. 2023 • 11:26

prasák.....a lhář!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.