Korn o třesu a únavě: Vážná slova o konci kariéry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Korn o třesu a únavě: Vážná slova o konci kariéry

Jiří Korn
Jiří Korn (Instagram)

Hvězdná kariéra Jiřího Korna (73) trvá už přes 50 let. Zpěvák a vynikající tanečník momentálně jede koncertní turné po Česku, které se těší obrovskému zájmu. Ale nemuselo tomu tak být...

Po více než 30 letech se Jiří Korn pustil do velkolepé sólové show. „Je to výjimečný zážitek a na konci koncertu nám to diváci dávají najevo. Mám okolo sebe lidi, kteří tu profesi opravdu umějí, a tanečníci na jevišti jsou naprosto úchvatní, zázemí je báječné,“ chválí svou show zpěvák, pro kterého je to taky pořádný zápřah.

Únava po turné

„Už to nechávám na těch druhých, ale unavený samozřejmě jsem. Je to 28 písní a koncert trvá přes dvě hodiny, podle toho jak dlouho tleskají. Člověk únavu v tu chvíli necítí. Spíš druhý den, kdy se probere. Nebo spíš, když se probere... Ale mám z toho velkou radost,“ svěřil se deníku Aha! Korn.

Jiří Korn (73): Myšlenky na konec kariéry!

Video se připravuje ...

Dobrý nápad?

I když se mu momentálně velmi daří, tak stejně ho před časem napadlo, že by skončil! „Možná je to dobrý nápad, že bych na to jeviště už neměl lézt. Až se mi budou třást ruce, tak možná skončím. Teď si to ale ještě užívám,“ přiznal zpěvák. „Mojí největší nabíječkou jsou tanečníci, ze kterých srší energie. Je to radost se na ně koukat,“ řekl Aha! Jiří, kterého na vernisáž kolegy Davida Uličníka doprovodila manželka Renata.

Turné po 30 letech

Jiří Korn vyrazil po třiceti letech na sólové koncertní turné. Aby se dokonale připravil, zkoušel od rána do večera, čtrnáct dnů skoro nepřetržitě. Se sólovou show s názvem KORNCERT navštíví vybraná místa po celé republice. „Pojďme společně odložit žal, užít si show, kterou bych rád věnoval každému z vás,“ vzkazuje divákům. Je to unikátní program s velkorysým scéenografickým zpracováním, skvělými tanečníky, a to vše v originálním propojení s velkoplošnou projekcí.

František Ringo Čech – První bubeník Olympicu, ale i neúspěšný politik

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Petr Pompovic
1. 9. 2023 • 07:14

Pan Korn , byl showman ale je to již generace , která nikoho dnes již moc neosloví. Tito umělci sice uměli dělat parádní zábavu ale bohužel ta doba je pryč. Je lépe když skončí vsichni tito umělci a budou jako každý jiný důchodce. Umění skončit je tím největším uměním. Držím palce a mnoho zdraví.

Alva
11. 3. 2023 • 09:15

zdrclamrdka- Korn šel vždy s dobou a byl o krok před jinými zpěváky , uměl tančit, stepovat, což se o G. říci nedá, vždy vkusně oblečen, je hodně nadaný, na jeho koncertu jsem byla, a TT o 2x, je to dlouho, ale krása. Dnes umělci, někteří, neumí zpívat, chovat se, jen si na ně hrají.

zdrclamrdka
10. 3. 2023 • 15:53

Jirkův zpěv vždycky připomínal mečení kozla. V jeho začátcích byl na scéně Matuška s Gotem, ti všechny estrády nestíhali a tak dostal prostor tenhle zdrhlý basák od Jandy. Na jeho "Korncert" by mě museli dotáhnout 2 kulturisti, musel bych být ožralý a mít špunty do uší.

hejhej
10. 3. 2023 • 10:01

Korn je vynikající , profesionál.

j.p.toman
10. 3. 2023 • 07:53

Lepší by bylo skončit, až se mu bude třást hlas.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.