Skrývá Rottrová úraz? To není nic pro objektivy fotoaparátů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skrývá Rottrová úraz? To není nic pro objektivy fotoaparátů

Rottrová s manželem Milanem Říhou.
Rottrová s manželem Milanem Říhou. (Foto Aha! – Pavel Machan)

Orchestr Karla Vlacha, který hraje již přes 80 let, pod taktovkou Dalibora Kaprase (64) výrazně omladil. Na nedělním galakoncertu hostil zpěváky Ondřeje Rumla (41), Vaška Noida Bártu (42), Terezu Maškovou (27), a dokonce zazpívala i moderátorka Adéla Gondíková (49).

Růžová SuperStar Mašková vystřídala několik rób, ale i šperků, účesů a bot. „Takový stres z převlékání jsem zažila poprvé, ale byla jsem z toho nadšená,“ svěřila Aha! Tereza.

Objala ji v hledišti

Velký okamžik pro ni byl, když zpívala dvě písničky z repertoáru Marie Rottrové (81), která seděla v hledišti. „Já vás miluju. Mám vás hrozně moc ráda a moc vás obdivuji,“ vyznala se Mašková přede všemi nestárnoucí Lady Soul. A během zpěvu šla do hlediště, kde se s ní objala. Okolí přitom zarazilo, že zpěvačka se po celý večer skrývala za skly tmavých brýlí. Co se stalo?

„Je to jednoduché. Udělalo se mi ječné zrno a uznáte, že to není nic na ukazování, případně pro objektivy fotoaparátů. Zatím jsem nasadila léčivou mastičku a snad už to brzy bude v pořádku,“ odpověděla na starostlivý dotaz Blesku populární zpěvačka.

Přiznání Adély Gondíkové: Divoké mládí a diář plný sexu!

Video se připravuje ...

Tančí v koupelně

Na píseň Muž č. 1 navázala Adéla Gondíková. „U nás doma musím zpívat tuto píseň a poté přistihnu svého manžela v koupelně, jak si tančí a zpívá supr muž, supr muž,“ pobavila publikum historkou o svém soužití s hercem Jiřím Langmajerem (56). Na prknech Kongresového centra, kde se nedělní koncert odehrával, se cítí jako doma. Vystupovala tam totiž v muzikálu Mamma Mia!, z něhož zazpívala několik písní. „Byl to poměrně dlouhý večer, hodně písní, hodně hitů a vstali, tančili a vydrželi i ti, kterým bylo už docela hodně let,“ pochvalovala si Gondíková.

Růžová SuperStar Tereza Mašková: Detaily o červnové svatbě!

Video se připravuje ...

Noid jako Tučný a Ruml coby Gott

Noid zazpíval mj. Prodavače od Michala Tučného (†48) a měl jazyk mrštnější než originál. Ondřej Ruml zase zapěl píseň Stokrát chválím hlas a zavzpomínal na jejího interpreta Karla Gotta (†80). „Děkuji, že jsem ho mohl poznat,“ prohlásil zpěvák. A také si střihl duet s Maškovou Je nebezpečné dotýkat se hvězd. Když Tereza zpívala, že už se musí brzy vdát, rýpnul si do ní: „No, to už bys mohla!“ Růžová SuperStar totiž neustále odkládá svou svatbu, tentokrát na červen 2024.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.