Jiří Korn kápnul božskou: SVÍRAVÁ NEJISTOTA? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Korn kápnul božskou: SVÍRAVÁ NEJISTOTA?

Jiří Korn už v O2 areně vystupovat nechce
Jiří Korn už v O2 areně vystupovat nechce (Herminapress)

Zrušení vyprodané O2 arény svedl nestárnoucí zpěvák Jiří Korn (73) na omezené limity pořadatelů. podle jeho slov by jeho show nemohla být tak velkolepá, jak si přeje. Teď to ale vypadá, že ho možná limituje spíš zdraví. Jak to tedy je?

Chvíli to vypadalo, že se po zpěvákovi slehla zem. Dobrou zprávou ale je, že už zase vystupuje. Před fanoušky z Domova Sedlčany, kde nyní vystoupil, se nyní vůbec poprvé vyjádřil k fiasku s O2 arénou.  „V roce 2019 jsme samozřejmě hodně zkoušeli a trénovali a díky tomu jsem to i vydržel. Netušil jsem, jestli to zvládnu...“ vzkázal zpěvák podle časopisu Sedmička.

Felix Slováček na zahradní party Petra Jandy: S čím má teď starosti?

Video se připravuje ...

„Dneska už vím, co zvládnu a co ne, mám hranice, o kterých vím. Ale nevadí, chystám šňůru koncertů, které by měly být postavené na pohybu a tanci s taneční skupinou. Bude to vzpomínkový přehled repertoáru, který jsem dělal,“ dodal umělec s tím, že by do budoucna raději vystupoval v menších prostorech. Chce být prý lidem blíž.

Petra Janů se chystá na velké oslavy: Jak prožívá trému?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.