Krampol ze špitálu doma, ale… NEČEKANÉ NÁSLEDKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krampol ze špitálu doma, ale… NEČEKANÉ NÁSLEDKY

Herec už je jako rybička
Herec už je jako rybička (Foto Aha! – M. Pekárek, D. Kundrát, D. Černovský, Facebook)

Jiří Krampol (83) si před nedávnem na nemocničním lůžku myslel, že jeho život pomalu končí. Lékaři ho dokázali sebrat hrobníkovi z lopaty a herec se teď cítí ve formě jako nikdy.

Je rád, že má to nejhorší za sebou. Herce Jiřího Krampola (83) potrápil těžký zápal plic, který poté zasáhl i srdce. „Bylo to tak vážné, že jsem byl opravdu podělaný strachy a loučil jsem se se životem. Byl jsem kandidát na mrtvolu. Beru to jako vážné napomenutí a druhou šanci od toho tam nahoře,“ svěřil se Krampol pro web extra.cz.

Vyděšený Krampol, problémy se srdcem! A Brzobohatí o rozchodu

Video se připravuje ...

Jeho návrat z nemocnice domů měl ale i další překvapující následky. Zlepšila se mu kondička, smysly a celkově se cítí jako nový člověk. „Dřív jsem ušel pár kroků a už jsem musel odpočívat. Teď chodím v pohodě. A k tomu pomáhá i asi osm kilogramů dole. Taky vidím jasněji a mám rychlejší reflexy. Deset let jsem na tom nebyl líp,“ dodal herec.

A co plánuje na dnešní Silvestrovskou noc? „Na Silvestra se u mě vystřídá pár příbuzných, pak se půjdu projít a večer budu hudrovat nad úrovní současné televizní zábavy,“ svěřil se se smíchem Krampol.

Kramol na JIP a drsný verdikt lékařů! A Stardance mění finálový večer

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
2. 1. 2022 • 00:50

Přála bych si, aby se herectví vrátilo do doby, kdy hráli tito staří herci.Nikdo už mladé herce nevede neučí.Konzervatoře a Damu je inkubátor na prachy. Dobrých herců je kolik ? mě.
Herci Krampolovi přeju hóódně zdraví a klidu .
Jenže aktivní člověk v klidu nevydrží, začne ho to hnát pracovat zase , což mnozí senilové , anebo ta chudší vrstva z diskutujících prostě neustojí a začnou do něho rejpat znova .
Takže já mu přeju další aktivity, protože nepatří moc k těm co se spokojí s hnitím a nicneděláním!

aveneta
31. 12. 2021 • 14:12

Jo...Krampol či Bohlalová a Donutil byli ve své době řekněme 40 le
zpátky a né každý s těchto "celebrit"hvězdy zábavy, to jiím nelze upřít... dnes jsou to již senioři humor se posunul jiným směrem a né každá "celebrita" se s tím umí vyrovnat

hanecek
31. 12. 2021 • 13:59

Krampol, Bohdalová, Donutil..., proboha! Co jsem komu udělal?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.