Krampol po problémech s plícemi: SRDEČNÍ KOLAPS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krampol po problémech s plícemi: SRDEČNÍ KOLAPS!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (archiv Blesku)

Na jakoukoli dobrou zprávu se čekalo jako na smilování! Po několikadenním pobytu herce Jiřího Krampola (83) v Nemocnici Na Františku, kde byl hospitalizován se zápalem plic, se snad konečně začíná blýskat na lepší časy. Na počátku to přitom nevypadalo vůbec dobře...

Herec Jiří Krampol je naneštěstí v poslední době častým pacientem Nemocnice Na Františku. Počáteční problémy s průduškami vystřidal zápal plic a situace vůbec nevypadala dobře. Nyní se ke svému zdravotnímu stavu vyjádřil sám herec, který v lidech zažehnul jiskru naděje, že se konečně vše v dobré obrací.

Kramol na JIP a drsný verdikt lékařů! A Stardance mění finálový večer

Video se připravuje ...

„Měl jsem zápal plic, pak jsem měl nějakej srdeční kolaps a ty průdušky, takže jsem měl opravdu namále. Bylo to blbý, tak mě z toho pomalu dostávali. Dech už se mi vrátil, snad velký neštěstí je zažehnaný, ale jsem ještě v nemocnici. Musím se prostě šetřit,“ cituje herce Blesk.

Jiří Krampol: Co udělal jako první po propuštění z nemocnice?

Video se připravuje ...

Ačkoli je možné, že vánoční svátky nestráví doma, zdraví je na prvním místě. O to své v posledních dnech tvrdě bojoval. „Mně opravdu bylo strašně, já opravdu myslel, že je to konečná a tady mě vypiplali doslova,“ nechal se slyšet Jiří Krampol, který zároveň poděkoval personálu za veškerou péči.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.