Herci Jiřímu Krampolovi (83) se opět přitížilo: ZÁPAL PLIC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herci Jiřímu Krampolovi (83) se opět přitížilo: ZÁPAL PLIC!

Herce trápí nemocné průdušky.
Herce trápí nemocné průdušky. (Foto Aha! – M. Pekárek, D. Kundrát, D. Černovský, Facebook)

Už je v Nemocnici Na Františku pomalu tak často jako dřív jeho žena Hanička (†59). Jiřího Krampola (83) dohnaly nemocné průdušky, astma a další problémy na lůžko už potřetí během dvou měsíců. „Je to hrozný,“ hlesl Aha! do telefonu. „Mám zápal plic. Dostal jsem antibiotika,“ doplnil.

Mluvení mu dělá velké potíže. Takové problémy jako letos ještě herec snad neměl. I když byl nedávno v Lázních Lipová a potom si pochvaloval, jak se mu tam dobře dýchalo, po návratu do Prahy opět začalo peklo. Právě s dýcháním... „Měli jsme o víkendu semaforské představení Zajíc v pytli a Jirka už nemohl na závěr ani zpívat,“ prozradila jedna z kolegyň.

Jiří Krampol: Co udělal jako první po propuštění z nemocnice?

Video se připravuje ...

Možná je na vině i to, že se Krampol po smrti manželky Haničky loni v srpnu už nedostal tak často k moři jako dřív s ní. Na Džerbě, v Turecku a v Řecku býval několikrát za rok a moc mu to prospívalo. Loni na to vůbec neměl myšlenky, a navíc cestování zhoršil covid a opatření s ním související. V polovině září si v Nemocnici Na Františku pobyl téměř dva týdny. Byl zcela izolovaný, nikdo k němu nesměl na návštěvu. „Museli mě trochu nakopnout, aby mě zase dali dohromady,“ přiznal Aha!. V říjnu si ho profesor Špaček vzal také raději na pár dní na pozorování, protože se herci opět zhoršilo dýchání. Teď se do špitálu do třetice vrátil a lékaři mu diagnostikovali zápal plic. Dostal antibiotika a ještě si tam chvíli poleží.

Je očkovaný

Herec je naštěstí očkovaný, i když ho druhá i třetí dávka vakcíny proti koronaviru rozhodily. „Dali mi kapačky, nějaké minerály a kyslík,“ popisoval Krampol stav po injekci. V nemocnici strávil v únoru dvě noci, po třetím očkování to bylo mnohem lepší.

Jiří Krampol po návratu z nemocnice: Přiznal chronické onemocnění! A dostal zvláštní pozvání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.