PÁRTY V KASINU: Krampol mezi silikonovými blondýnami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

PÁRTY V KASINU: Krampol mezi silikonovými blondýnami

Krampol se spíš díval na dno skleničky.
Krampol se spíš díval na dno skleničky. (Foto Profimedia.cz)

Jako v Jiříkové vidění byl Jiří Krampol (83) na veřírku v kasinu. Nechyběly silikonem vylepšené Gabriel Jiráčková alias Barbie (21) nebo exVyVolená Eva Feuereislová (31).

Vnadné dámy se sjely mezi blikající automaty, ale místo hazardu se věnovaly popíjení drinků. Ale nic neponechaly náhodě a své přednosti daly na odiv. Česká Barbie Gabriel Jiráčková na sebe navlékla rudé šaty, sladila je silonkami ve stejné barvě a své osmičky nacpala do černé podprsenky.

Jiří Krampol po návratu z nemocnice: Přiznal chronické onemocnění! A dostal zvláštní pozvání

Video se připravuje ...

V červeném kostýmku přišla i bývalá účastnice reality show VyVolení Eva Feuereislová. Ta pro změnu své silikonové poprsí podpořila rafinovaným kouskem prádélka. Pro některé pány to asi byla velká podívaná, ovšem pro Jiřího Krampola nuda. Raději se věnoval červenému vínu a své kamarádce Zuzaně Bubílkové (69), která ho teď všude doprovází.

Jiří Krampol: Co udělal jako první po propuštění z nemocnice?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kristýna ryglová
11. 5. 2023 • 21:28

Tak to musel být parádní mejdan . Ještě, že manžel hraje automaty v online casinu na http­s://ga­mescen­ter.cz/ . Mám ho tak pořád pod kontrou. Kdo ví, k čemu by se v nějakém casinu připletl. Sice se mi to taky nelíbí, ale je to menší zlo, když je doma .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.