Jiří Krampol (83): SKONČIL NA VOZÍKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jiří Krampol (83): SKONČIL NA VOZÍKU!

Zuzana Bubílková mu dělá společnost po smrti manželky Hanky.
Zuzana Bubílková mu dělá společnost po smrti manželky Hanky. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Když se objevil Jiří Krampol (83) v pražské motolské nemocnici, všechny přítomné pořádně vyděsil. Oblíbený herec a moderátor byl totiž na invalidním vozíku! A tlačila ho na něm jeho kamarádka a spolupracovnice Zuzana Bubílková (69). Co se stalo?

Když Krampola v pondělí ráno odvážel na vozíku nemocniční zřízenec, na první pohled to vypadalo, že musel představitel vyšetřovatele Libora Krejcárka z právě reprízovaného seriálu Malý pitaval z velkého města narychlo vyhledat lékařskou pomoc. Naštěstí se ukázalo, že to nebylo nic vážného.

Do domova důchodců

„Musel jsem na pravidelnou měsíční kontrolu s kolenem a Zuzka mě odvezla do nemocnice, kde jsem měl domluvený termín,“ odpověděl na dotaz Aha! Krampol a na jeho hlase byla znát dobrá nálada. „Jeli jsme sem hned po ránu, protože už v poledne vystupujeme v domově důchodců za Prahou,“ řekl herec na vysvětlenou.

Jiří Krampol opět v rukách lékaře! Přetržené vazy, kopanec od MMA zápasníka

Video se připravuje ...

Problémy s chůzí má herec už delší dobu. Špatně chodí kvůli přetrženým vazům v koleni. „Největší problém mi dělá chůze do schodů, to je stále ještě utrpení,“ přiznal před časem deníku Aha! sám Krampol. „Všechno to vzniklo před léty, když jsme měli rvačku na jevišti a přetrhl jsem si vazy v koleni. Pak jsem si moc brzy nechal sundat sádru. Od té doby se to táhne,“ posteskl si herec a moderátor.

Smůla se mu lepí na... kolena!

Loni v létě navíc uváděl na Císařské louce MMA bojovníky. „Jako na potvoru se jeden z nich prudce otočil a omylem mě nakopl právě do té nemocné nohy. Udělal se mi bolestivý výron,“ prozradil Krampol. „Teď už jsem ale po operaci a hojí se to,“ dodal herec s úlevou. Dokonce se chce pustit i do hubnutí, aby nohy tolik nezatěžoval.

Zuzana Bubílková honí Krampola! Musí skákat, jak ona píská

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
10. 8. 2021 • 12:49

No, to je zase zpráva. A nadpis vede.

Alva
10. 8. 2021 • 10:11

To je zase nadpis, trapné, trapné, kdo by neměl v těch letech problémy a koho to zajímá.

begonie
10. 8. 2021 • 08:45

honzikjenik -

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.