Jiří Krampol vzpomíná na Haničku...Prozradil, jak ji sbalil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Krampol vzpomíná na Haničku...Prozradil, jak ji sbalil!

Rok po smrti Haničky. Jak Jiří Krampol žije?
Rok po smrti Haničky. Jak Jiří Krampol žije? (archiv Blesku)

Už to byl rok, co ho navždy opustila milovaná manželka Hanička (†59). Nebylo dne, aby na ni Jiří Krampol (83) nemyslel. „Naštěstí mám stále dost práce, jinak bych se sám v bytě asi zbláznil,“ řekl herec Aha!.

Herce těší, že si ho lidé stále zvou na různé premiéry a křty. Taky známý fotograf pražských zákoutí a šumavských hvozdů Ivan Král (66) měl Krampola za kmotra kalendářů na příští rok, kde se sejdou hned tři dvojky. Všechny zajímalo, kam si rodilý Pražák vodil děvčata, kde okouzloval jejich srdce. „Už od osmnácti let jsem holky vždycky bral na Karlův most a ke Pštrosům. Tehdy to bývala normální hospoda, kam třeba rád chodil herec Zdeněk Štěpánek na pivo. Luxusní restaurace se z toho stala až mnohem později,“ zavzpomínal na časy balení Krampol.

Krampol (82) devět měsíců po smrti manželky (†59): Třeba najdu lásku! Pořád mě zvou na rande

Video se připravuje ...

„Samozřejmě jsem tu byl i s Haničkou. Ale to už tam chodili spíš cizinci,“ dodal Jirka. Hned zalistoval v kalendáři a Karlův most tam opravdu pro jeden zimní měsíc objevil. Pak se šel podívat na střechu Paláce Metro, odkud je kouzelný výhled na Prahu. „Byly doby, že bych tam nevylezl, tak mě bolelo koleno. Naštěstí mě už odborníci dali dohromady,“ pochvaloval si. Dotočil film, brzy vyjdou dokonce dvě knížky o jeho životě a spolu s kolegyní Zuzanou Bubílkovou (69) mají už domluvená různá vystoupení. „To mi pomáhá přemoct smutek,“ řekl Krampol.  

Jiří Krampol opět v rukách lékaře! Přetržené vazy, kopanec od MMA zápasníka

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
4. 8. 2021 • 10:24

Já ho mám ráda, jeho dabing taky , herec bezvadný a přeju mu, aby si užil fajn stáří. Ta jeho Hanička byla občas peklo na zemi.
Že pracuje, je akční je jen dobře! Někdo hnije už od důchodového věku cca 60ti let.Krampol je holt mladý duchem a to mu přeju a taky, aby tělo sloužilo bez bolesti.
Bubílkovou nesnáším

begonie
4. 8. 2021 • 08:35

Šmarjá!!!!! Okurková sezóna???? A zítra bude článek kolikrát byl zadarmiko s Haničkou u moře a jak teď bude lítat s Bubílkovou a hlavně opět zadarmiko

mbmb
4. 8. 2021 • 07:32

Odporný nevychovaný vyzirka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.