Krampol jako kůl v plotě: Pomoc přátel až z Ameriky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampol jako kůl v plotě: Pomoc přátel až z Ameriky

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Foto Aha! – Robert Klejch, archiv J. Krampola)

Herec na svou manželku Haničku (†59) nezapomíná. Pravidelně chodí navštěvovat její hrob a nyní se definitivně rozhodl, kam uloží její urnu.

V úvahu přicházela dvě místa, kde bude Hana navždy odpočívat. Nejprve herec a dabér uvažoval o Klecanech. „Tam mám rodiče já. Ale pak jsem si uvědomil, že nemám auto, neřídím a těžko bych se tam dopravoval. Proto jsem zvolil pražské Olšany, které mám blíž,“ svěřil se Blesku Jiří Krampol.

Nakonec zvítězil hřbitov v pražských Olšanech. „Má tam u sebe svou maminku a tatínka. A já za ní chodím každou sobotu,“ vysvětlil. Navíc se dočkal i krásného gesta od svých známých, kteří se takto rozhodli uctít památku jeho zesnulé manželky. „Přátelé z Ameriky, kteří s Haničkou venčili svého pejska a naši Žanynku, nechali na náhrobek udělat krásnou fotku na porcelán. Moc jí to na ní sluší,“ podotkl Krampol.

Krampol uložil konečně urnu, změna na poslední chvíli. A studená sprcha pro Vondráčkovou

Video se připravuje ...

Jelikož mu žena stále chybí, se smutkem herec bojuje prací. A úspěšně. Dotočil komediální film Stáří není pro sraby, čtvrtý díl Bastardů, natočil klip s Natálií Grossovou (18) a spolupracuje na knize s moderátorkou a komičkou Zuzanou Bubílkovou(69). „Pomáhá mi to zapomenout, že jsem zůstal sám. Jinak by na mě v bytě všechno padalo,“ dodal upřímně herec.

Krampol (82) devět měsíců po smrti manželky (†59): Třeba najdu lásku! Pořád mě zvou na rande

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vampouch
8. 6. 2021 • 10:27

Pravidelně navštěvuje její hrob a nyní se rozhodl kde urnu uloží..... To je nějak pozpátku né?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.