Jiří Krampol (82): ČELÍ ŽENSKÉ ŠTVANICI. Proč po něm jdou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Krampol (82): ČELÍ ŽENSKÉ ŠTVANICI. Proč po něm jdou?

Jiří Krampol
Jiří Krampol (foto ara)

Za 8 let mu bude devadesát, pro něžné pohlaví je ale Jiří Krampol jako magnet, kterým býval i Jean-Paul Belmondo (88), jehož dabuje. Po smrti manželky Hanky (†59) ho prý ženské uhání s pozváním na rande. Sice zatím žije sám, ale nevylučuje, že se to může změnit!

Chvílemi to u něj vypadá, jako by si podal inzerát. Pošťačka mu sype do schránky jeden dopis za druhým. „Nechci vypadat jako dědek, co se chlubí, ale je pravda, že ženské mi píšou a chtěly by jít na rande. A je jich celkem dost,“ svěřuje se vitální osmdesátník, jehož milovaná Hanička mu po vleklých zdravotních problémech zemřela v náručí loni v srpnu. Od té doby žije v jejich pražském bytě sám, ale možná ne na dlouho.

Touží po lásce

„Je to těžký. Nezavřu oči a hned po někom sáhnu, to ne. Ale sám nebudu,“ řekl Aha! rázně a hned svá slova poupravil. „Nechci být sám, ale nehledám si nikoho, kdo by mi pral nebo vařil, to mám zařízené. Prostě bych nechtěl zůstat sám. Třeba potkám ženu, se kterou budu mít krásný vztah založený na důvěře a lásce,“ maluje si Jiří s tím, že ale jeho nový protějšek by měl být zdravý, aby se o něj nemusel zase starat. „To je tragédie, to jsem zažil,“ dodává se vzpomínkou na svou Hanku, jež po vážných zdravotních problémech loni zemřela.

Ztráta nezmizí

Typ ženy vyloženě nemá, ale rád by mladší ročník. „Že bych zrovna měl chuť sáhnout po nějaké vrstevnici? Krmit ptáky jedině s nějaký zajícem na Kanarácech,“ vtipkoval herec, který je spojován s moderátorkou Zuzanou Bubílkovou (69). „Se Zuzanou se známe víc jak 30 let, a je to výborná kamarádka a skvělá kolegyně. U mě v bytě natáčíme pořady pro TV Šlágr, nic víc. Opravdu by mi nepřišlo vhodné, najít si ženskou tak krátce po smrti manželky, se kterou jsem žil 32 let. Ta ztráta nikdy nezmizí, navždy bude v mém srdci,“ vysvětluje bavič.

Stěhování nebude

Třetího srpna to bude rok, co Jiří Krampol ovdověl. Po Hančině odchodu stěhování zavrhl, byť mu všechno v bytě zesnulou manželku připomíná. Rozhodl se proto aspoň přestavět nábytek a udělat pár dílčích úprav. „Už jsme se stěhoval tolikrát, že už nikdy a zůstanu tady. Hodně věcí po Hance jsem se zbavil, nechal jsme si jen pár kousků, jako je třeba nádherná fotka od Jana Saudka, ale někdy je to těžké,“ netají se herec.

Jiří Krampol ve videoklipu skupiny DUO JAMAHA své zesnulé ženě Hance vyslal do nebe srdceryvný vzkaz

Video se připravuje ...

Hvězda nového kanálu Prima Star

Hlavním tahákem nového retro programu Prima Star, bude i Jirkova talkshow Nikdo není dokonalý. Ale vsadili třeba i na seriál Rodinná pouta nebo zábavný pořad Carusošou. „Za 28 let své existence vyprodukovala televize Prima velké množství pořadů napříč všemi televizními žánry a mnoho z nich se těší i po letech od svého vysílání vysoké divácké oblibě, proto chceme divákům připomenout rodinné stříbro, které bylo doposud ukryto v našich archivech. Prima Star bude místem, kde najdou naše seriály, zábavné pořady i reality show rozdělené v přehledných vysílacích blocích, a mohou se tak spolehnout, že je tam najdou každý den ve stejnou dobu,“ představuje nový kanál Marek Singer, generální ředitel skupina Prima. Svůj desátý kanál spustí už 14. června.

Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Miroslav Gurovic
2. 7. 2022 • 05:18

Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete mít prostředky na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik budete chtít. Požádejte o skvělé nebankovní finance s výhodnými podmínkami. Napište mi e-mail: Miros­lavgu­rovic­10@gma­il.com nebo Whatsapp +420775022702

Miroslav Gurovic
29. 6. 2022 • 17:29

Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete mít prostředky na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik budete chtít. Požádejte o skvělé nebankovní finance s výhodnými podmínkami. Napište mi e-mail: Miros­lavgu­rovic­10@gma­il.com nebo Whatsapp +420775022702

oberoj
22. 3. 2022 • 06:59

Nebankovní živnostníci a podnikatelé.
Hledáte půjčku na zahájení podnikání, ať už se jedná o dokončení projektu nebo potřebujete peníze z jiných důvodů nebo z jakéhokoli důvodu. Jsme připraveni půjčit každému, kdo má nárok na odškodnění. Sdělte mi prosím výši vaší žádosti o půjčku a její termín. Kontaktujte mě prosím: ober­majer­josef­701@gm­ail.com whatsapp +420723117429

JitkaNova
20. 3. 2022 • 23:24

Jmenuji se JITKA NOVÁKOVÁ a ráda bych poděkovala paní LENKÉ BOLKOVÉ (leni­.bol­kova0­1@gma­il.co­m) za její přátelské služby a podporu při vyřizování mé soukromé žádosti o půjčku. Podařilo se mi získat půjčku 4 miliony Kč z pohodlí domova s velmi rozumnou úrokovou sazbou 3%.

Bez váhání bych paní BOLKOVOU doporučil svým přátelům, rodině a dalším, kteří v budoucnu uvažují o získání soukromé půjčky. Pro více informací kontaktujte její oficiální e-mailovou adresu: leni­.bol­kova0­1@gma­il.com

JitkaNova
20. 3. 2022 • 23:24

Dobrý den, jsem JITKA NOVÁKOVÁ (jit­kano­vako­va56@s­eznam­.cz) a chci podat svědectví o tom, jak jsem získal půjčku od LB Credits LTD {leni­.bol­kova0­1@gma­il.co­m}
Když zmizela veškerá naděje, poskytli mi 16. února 2022 půjčku ve výši 4 000 000 Kč na vyrovnání dluhů a zahájení vlastního podnikání. Dnes jsem tak šťastný, že mi společnost LB Credits LTD poskytla částku půjčky, kterou jsem požadoval.
Důrazně doporučuji kontaktovat tuto společnost e-mailem (leni­.bol­kova0­1@gma­il.co­m) nebo přes WhatsApp: +420608987486

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.