Krampol už má zase pro co žít! Za vším stojí žena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krampol už má zase pro co žít! Za vším hledej ženu

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Hykl Kundrát Machan )

Když odejde milovaný člověk, je nejlepší se vrhnout naplno do práce i do života, aby člověk nepropadal depresivním stavům. Zdá se, že právě to si vzal Jiří Krampol (82) po smrti milované Haničky (†59) k srdci. A vzniklo z toho propojení, které rozhodně nikdo nečekal.

Podle magazínu Sedmička totiž své bavičské umění a schopnost chce propojit herec, komik a dabér s ženou velmi podobného vyladění. Tou není nikdo jiný, než další z legendárních partnerek Miloslava Šimka, Zuzana Bubílková (68).

Vzhledem k tomu, že je spojuje z minulosti stejný člověk, mohlo by to mezi nimi příjemně jiskřit. Krampol už spolupráci s mistryní politické satiry potvrdil: „Se Zuzanou Bubílkovou chystáme scénku pro finále Muže roku,“ prozradil magazínu Sedmička.

Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem!

Video se připravuje ...

Iniciátorkou nečekaného propojení měla být přímo Zuzana Bubílková. „Já jsem tak plácla před organizátorem Davidem Novotným, protože chtěl, abych měla na finále Muže roku nějaké vystoupení, že bychom s Krampolem udělali takovou scénku o tom, že i my staří jsme krásní, něco jako Dědek roku. Jemu se to strašně líbilo a Krampol říkal, že je to výborné. Takže jsem nahodila téma Kmet roku, Krampol bude uchazeč a já se ho budu jako na castingu vyptávat, proč se hlásí a čím chce okouzlit a jestli bude v plavkách a podobně. Ale jak to končí, to vám neřeknu, to bude překvapení,“ uvedla k zbrusu nové spolupráci moderátorka.

Podle Bubílkové ale uvažují s Krampolem i nad jinou formou pracovního propojení. Se scénkami by se chtěli možná dostat i na divadelní prkna. Co se z toho nakonec vyklube, ukáže čas.

Zuzana Bubílková dorazila k Janečkovi o berli! Co se jí stalo? Operace!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AliAlice
4. 12. 2020 • 11:46

Tak to by si dal,rychle vzít roha od té baby...

mejlika
3. 12. 2020 • 12:38

Proboha, Krampola už bylo dost a ta skřehotající čarodějnice ať už se raději vůbec neukazuje

DWEI
3. 12. 2020 • 12:28

Tak super!!! Pan Krampol aspoň nebude mít obavy, že finančně neutáhne byt blízko Staromáku a snad časem i pochopí, že Hanička ho neustále táhla ke dnu ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.