Jiří Krampol (82) už je rozhodnutý: PROČ HANCE NEVYSTROJÍM POHŘEB! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jiří Krampol (82) už je rozhodnutý: PROČ HANCE NEVYSTROJÍM POHŘEB!

Jiří a Hana Krampolovi
Jiří a Hana Krampolovi (Blesk:Robert Klejch)

Funusy nemá rád. „Byl jsem tátovi, hrozný zážitek, a vždycky je to trauma. Ten zesnulý už o ničem neví a pozůstalí se utápí v žalu,“ svěřil Jiří Krampol (82) Aha!. S manželkou Haničkou (†59), která zemřela v pondělí večer zřejmě kvůli prasklému vředu v jícnu, se chce rozloučit úplně jinak. „Žádná tryzna,“ říká rozhodně.

Herec uspořádá setkání lidí, kteří měli Hanku rádi a do posledních chvil s ní byli v kontaktu. „Zavzpomínáme, nebudeme truchlit, nebude tam ani rakev, ani urna s popelem. Chci, abychom ji měli před očima, jak byla hezká a veselá. Aby si ji každý pamatoval z těch lepších časů, protože to byla moc hodná holka a zaslouží si uchovat v paměti v tom nejlepším světle,“ vysvětlil své rozhodnutí Jiří Krampol. Už došel zaplatit zálohu na kremaci a snaží se vůbec vyřídit všechny nezbytnosti kolem úmrtí člověka. Velkou oporou je mu jeho manažer Miloš Schmiedberger (72), který ho všude doprovází a jedná za něj s úřady. „Je okolo toho dost papírování, pro toho pozůstalého je to hodně těžké,“ posteskl si Miloš. Už dnes odpoledne by se měl Jiří dozvědět kompletní výsledky pitvy a tím i skutečný důvod Hančiny nenadálé smrti. Urnu hodlá herec uložit do hrobu k Hančiným rodičům Jiřímu a Marii Kalistovým pouze v kruhu rodiny.

 

Hercova manželka: Před smrtí dala pryč psího miláčka
Smrt Hany Krampolové (†59) zastihla manželskou dvojici na cestě k nově budovanému štěstí. Po letitých zdravotních karambolech Hana věřila, že už je v pořádku, a plánovala návrat rodinného miláčka.

Od začátku problémů, kdy Krampolová byla několikrát v psychiatrické léčebně v Bohnicích, přestala být schopná postarat se sama o sebe, natož venčit rodinného miláčka, jorkšírku Žanetku. Pejsek musel z domu. Manželé jej svěřili kamarádce veterinářce, která žije za Prahou. „Teď Hanka plánovala, že si pejska konečně vezmou zpátky a moc se na to těšila,“ prozradila deníku Aha! kamarádka Krampolových, lékařka Ivana Němečková.

„Žanetka jí chyběla, jezdili ji s Jirkou často navštěvovat a po Hančině návratu z nemocnice jen čekali, až skončí parné léto. Pejskovi totiž na zahradě za Prahou je mnohem lépe než v rozpálených ulicích a pražském bytě. Od září měli být zase všichni pohromadě,“ řekla Ivana Němečková. Bohužel to už se Krampolovým nesplní, Hanka v pondělí večer náhle skonala. Jorkšírského teriéra měla Hanka s manželem dvanáct let. „Jirka Žanetku dostal k sedmdesátým narozeninám. Nedáme na ni dopustit, je to miláček rodiny,“ říkala Krampolová.

KARLOS SHOW: Radši do držky dát, než dostat, bavil Krampol. Co ženy v boxu?

Video se připravuje ...

Jediný syn Hanky Petr, jehož vzal herec za vlastního: Zákaz vídat vnoučata
Má čtyři syny. Jiří Krampol je biologickým otcem dvou dnes již zralých mužů a dva vyženil. Paradoxem je, že ti praví nenesou jeho příjmení a ti druzí dva jsou na rozdíl od nich Krampolové. Jeden z nich je Petr (40) syn zesnulé Hanky (†59). Petra měla hercova žena hodně brzo, už v 19 letech.

Když si Jiří Haničku v roce 1993 bral, bylo Petrovi pouhých 13 let. Vztahy mezi nimi byly dobré. Svědčí o tom nejen to, že mu dal své příjemní, ale taky skutečnost, že na Okoři, kterou Jiřímu pořídila v roce 1988 jeho maminka, bydleli později s Petrem a jeho rodinou společně. Petr měl jeden domek, herec se ženou druhý. O pozemek se dělili, spíš na něm pracoval Hančin syn a hlavně jeho dědeček a babička, Hančini rodiče. Když zemřeli, rozhodli se Krampolovi, že nemovitost prodají. To už z nich Petr udělal prarodiče. „Péťovi jsme dali dva miliony, aby si pořídil nové bydlení. Navíc mu Jiříček sehnal práci v kasinu,“ prozradila před čtyřmi lety Hanka Aha! s tím, že když si syn pořídil domek blízko Kladna, přestal jí půjčovat vnoučata. Mrzelo ji to moc a taky Krampol se na Petra kvůli tomu zlobil. „On ví, jak ta Hanka na dětech visí a nepozve ji ani na návštěvu,“ řekl naštvaně Jirka. Třeba celý rok Hanka vnučku a vnoučka neviděla. Naštěstí se vztahy daly v poslední době postupně do pořádku. Když byla Hanka naposledy v bohnické léčebně a dostala opušťák, vzal ji Petr k sobě domů. „Hráli jsme s Lujzičkou a Divíškem pexeso. Bála jsem se, že na mě zapomněli, když jsme se tak dlouho neviděli. Ale oni si mě pamatovali, hned běželi a volali babi,“ radovala se Hanička. A těšila se, že se ještě v srpnu k synovi vypraví. Už k tomu bohužel nedojde.

S vlastními se nestýká
Jiří Krampol má biologické syny Tomáše a Jiřího, s nimiž se vůbec nestýká už hromadu let. Tomáš navíc žije se svou rodinou v Austrálii. Příjmení dal herec Martinovi od třetí manželky Marty a právě Petrovi od Hanky.

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
8. 8. 2020 • 22:45

AHA !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!!
Krucinál, můžete s tím něco udělat ?
Tohle sem nepatří:
Uivatel_5456677

-bello-
6. 8. 2020 • 23:30

Tedy já fakt nevím, co komu tady Krampolová udělala?
Živil ji on, staral se on, dlužila tady někomu, nebo co jako ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.