Jiří Krampol (81): Žít jen z důchodu, jsem pod mostem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Krampol (81): Žít jen z důchodu, jsem pod mostem

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Profimedia.cz)

Dva měsíce byl zavřený doma kvůli koronaviru a myslel, že se zblázní. Jiří Krampol (81) tak sháněl kšefty, kde se dalo. Z důchodu by totiž bavič a herec prý moc dlouho nepřežil.

Není to tak dlouho, co prodělal těžkou virózu, a i vzhledem k vyššímu věku by pro něj nákaza mohla mít až fatální následky. I tak nemohl zůstat úplně bez příjmu a pracoval aspoň pro Český rozhlas. „Kdybych měl být živ jen z důchodu, tak bych se musel v kožichu po Heleně Růžičkový přestěhovat pod Libeňský most a usídlit se tam v krabici. Musím makat, i když jsem starý,“ netajil se Aha! Krampol, který bydlí v centru Prahy, kam se před lety přestěhoval z Pařížské ulice.

KARLOS SHOW: Radši do držky dát, než dostat, bavil Krampol. Co ženy v boxu?

Video se připravuje ...

Nájmy jsou drahé
„Tehdy jsem se musel přestěhovat do levnějšího nájmu, protože tam, kde jsme bydleli, nám to zvýšili. Ale nájmy jsou dnes drahé všude, to bych se musel zabydlet ve sklepě v Horním Strašecí, abych bydlel levně,“ vtipkoval Jiří, který s manželkou Hankou (59) ve starém činžovním domě obývá dva pokojíky. „Víceméně jsem byl zavřený doma, žena v nemocnici, takže jsem si myslel, že se tam zblázním, bylo to opravdu strašný dva měsíce doma vůbec nevylézt z baráku. To je k zešílení. Zakázali mi i krátké procházky ven, tak jsem nechodil, v tom jsem byl ukázněný,“ přiznal. S radostí tak kývnul na odpolední mejdan s tuctem finalistů soutěže Muž roku a chystá se i na finále do Náchoda, které se uskuteční 23. října.

Krampol: Bojovníci jsou jednodušší? Vémola lidi přesvědčí, že to neplatí.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
5. 7. 2020 • 16:25

Krampol....taková rozporu plná osoba, pravda svého času měl úspěchy i jeho dabing byl dobrý. Žil jako "celebrita" snadno uživil svojí Haničku, která kromě pár let ve školce pak již nepracovala a z nudy se zvrhla na alkohol, cigára, prášky což mělo následky těch úrazů a krádeží v v obchodech atd. Dnes je Krampol za zenitem a jeho Hanička dožívající chudák

-bello-
5. 7. 2020 • 10:44

dutchschulz
zdravím
Nedívám se na TV a tak nevím, co se děje na Muž roku atd.
Sem tam si pustím z youtube atd. něco od Krampola a mám ráda jeho dabing.
Nemám ráda nenávist vůči němu kvůli jeho ženě , kvůli tomu, že co vydělal procestoval , protože i proto vydělával! On se vyjadřoval k důchodům a nájmům.Nejsem včerejší a vím, jak to chodilo.Umělci na volné noze si ulejvali na daních, ale i OSVČ tehdejší doby. A to mocně !!! a ti ale nejvíc skuhrají, jak malé důchody mají.To co okradli na daních , mohli ukládat na stáří. Vím to, ale přesto říkám, důchody jsou malé u lidí co šli brzy po 1989 do důchodu, protože platy byly malé a valorizace důchodů minimální .Víc bylo na zlaté padáky a odměny v dozorčích radách atd atd.Krampol je herec, záleží na něm kolik si vydělá, ale v každém případě zaměstnanec vždy na tyhle doplácí, protože odvádí státu daně.To ale je jiná kapitola, já mám Krampola ráda.

defakto
2. 7. 2020 • 11:10

pro bello : Máte pravdu , že činorodý člověk se do domova důchodců nenechá zavřít , ale Krampol už není činorodý , na všechno potřebuje lidi , kteří to za nej udělají , činorodý je jenom na všech možných oslavách svých kamarádů se sklenkou v ruce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.