Manželka Jiřího Krampola Hana: Po 4 měsících jde z léčebny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Manželka Jiřího Krampola Hana: Po 4 měsících jde z léčebny!

Listopad 2019: Krampolovou propustili domů, ale ne na dlouho.
Listopad 2019: Krampolovou propustili domů, ale ne na dlouho. (Foto: M. Hykl, archiv Blesku)

První dobrá zpráva z bohnické léčebny. Hanku Krampolovou (58) pouští po 4 měsících domů. „Jsem šťastná. Jiříček mě vyzvedne a pojedeme si pro Žanetku,“ radovala se manželka herce Jiřího Krampola (81). Těší se, že s fenkou jorkšíra bude chodit na dlouhé procházky. Kvůli karanténě totiž nesměla vystrčit nos z pokoje.

Režim byl v léčebně poslední týdny opravdu tvrdý. Pacienti nesměli ani na chodbu. Krampolovou to hodně vytrestalo. „Opravdu se už na cigarety ani nepodívám. Dělají mi špatně na vředy,“ pochopila konečně, proč se její muž zlobil, když kouřila jednu za druhou a ohrožovala se tak na životě.

Kromě závislosti na cigaretách se Hanka v Bohnicích léčila ještě po zlomenině stydké kosti. V Nemocnici Na Františku nešťastně upadla při pokládání na lůžko. „Rentgen ukázal, že už jsem v pořádku. Chodím pár neděl bez chodítka. Ale ono se stejně chodit nedá, není kam, nikam kvůli nákaze nesmíme,“ popsala situaci Krampolová. Je ráda, že se režim trochu uvolnil. Už se objednala ke kadeřnici a na nehty. „V Bohnicích nás koupou jednou týdně. Hned se doma naložím do vany a vlasy si alespoň umyju,“ svěřila deníku Aha!. Má radost, že bude zase s Jirkou. „Budu si toho fakt vážit,“ tvrdí.

V Bohnicích už podruhé
V Bohnicích už podruhé První sérii léčení v bohnické nemocnici ukončila loni Hanka 8. listopadu. Po 3 měsících si ji manžel Jiří vyzvedl a odvezl domů. Tam si ale jeho manželka dlouho nepobyla. Postupně začala bohužel zase hodně kouřit, bylo jí zle a krvácela z vředu na dvanácterníku. Sanitka ji po svátcích odvezla do Nemocnice Na Františku. Tam počátkem roku při přemisťování přemisťování na postel upadla a zlomila si stydkou kost. Následoval převoz do Bohnic.

Na video s Jiřím Krampolem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 5. 2020 • 01:14

Odvyknout alkoholu a i kouření během 4 měsíců je nemožný.Začne zas hulit.Ale stejně si myslím, že tam byla na doléčení kvůli alko.A spíš myslím, že ne prasklý žaludeční vřed, ale jícnové varixy má a na to může umřít raz dva.
Přeju českýmu Belmondovi - J.Krampolovi hodně štěstí, aby nezačala pít.On má už nárok na to mít klid a pohodu a úsměv na tváři

lekno
29. 4. 2020 • 14:57

manunu : Tiež myslím, že info o zamestnaní p. Hany z netu je pravdivé. Ale po takom rypnutí od "neomylnej" ženy s nickom Ewwa - človek nakoniec začne pochybovať, či info bolo hodnoverné.. Posiela ľudí do klece, do blázinca - tu si to zlízli od nej okrem mňa aj obaja Krampolovi, ale ináč - "ona nikoho neuráža a píše iba pravdu. Len tí druhí jej nadávajú." Tú pravdu si ale stihne pozmeniť ako každá manipulátorka tak, aby sa jej hodila do krámu.. Manunu - dík..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.