Znepokojivá slova Gottova kamaráda: Mrazivé pozadí posledního setkání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Znepokojivá slova Gottova kamaráda: Mrazivé pozadí posledního setkání

Karel Gott
Karel Gott (Foto: D. Kundrát, R. Klejch)

Mistr odešel na věčnost 1. Října 2019, koronavirus se v Evropě objevil pravděpodobně po přelomu roku. Přesto prý měl Karel Gott podle blízkého kamaráda děsivé vize. Web eXtra.cz odkrývá téma jejich posledního rozhovoru.

„S Karlem Gottem jsme se náhodou viděli možná tak dva měsíce před jeho smrtí v centru Prahy. Seděli jsme tam s Jirkou Krampolem v kavárně. Karel šel okolo, byl unavený a díval se do země, ale když jsme na něj zavolali, na všechno se vykašlal a povídali jsme si další dvě a půl hodiny. Ožil, lítaly fóry, byl bezvadný,“ vzpomíná nap poslední setkání se Slavíkem dle eXtra.cz fotograf Miloš Schmiedberger.

„Bavili jsme se ještě o jeho knize, o ní říkal, že si myslí, že ji už nestihne dokončit. A pak povídá: ‚Podívej se okolo sebe na lidi. Jsou smutní, jak se tváří, jak jsou nešťastní. Jako by měla přijít nějaká katastrofa.‘ A za pár měsíců přišel koronavirus. Karel měl zvláštní vize,“ připustil muž, který se živí i jako manažer Jiřího Krampola.

Na rozhovor s Karlem Gotttem se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
22. 4. 2020 • 16:41

To si pan Nikdo vycucal z prstu blábol, aby se o něm psalo. Chudák Kája, i po smrti je zneužívanej.... Čest jeho památce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.