Někdejší Gottova noční můra je zpět: Jak se zachová vdova Ivana? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Někdejší Gottova noční můra je zpět: Jak se zachová vdova Ivana?

Karel Gott na křtu promluvil o tom, proč nepřišla "kmotra" desky Ivana
Karel Gott na křtu promluvil o tom, proč nepřišla "kmotra" desky Ivana (Archiv Blesku)

Ještě během svého života, v roce 2016, se Mistr soudně ohradil proti biografii Na cestách se slavíkem, která o něm vyšla, aniž by prý byly schválené některé publikované fotografie a historky. Spor ale nebyl dořešený a jelikož Karel Gott (†80) zemřel, v řízení se ani pokračovat nebude. Pokud nezakročí Ivana…

Zlatý slavík s publikací nesouhlasil, soud vydal předběžné opatření, které okamžitě její prodej zastavilo, přestože by o ni byl pravděpodobně velký zájem. Jenže právo na ochranu osobnosti včetně práv plynoucích z porušení tohoto práva smrtí zaniká. Z toho důvodu se Karel Gott už nejenže nedočká konečné satisfakce, navíc se uvedená knížka bude moci vrátit na pulty knihkupectví. „V projednávané věci se žalobce domáhal omluvy a zdržovací povinnosti, to jest nároků vázaných výlučně na osobu žalobce. Jelikož v průběhu řízení žalobce ztratil způsobilost být účastníkem řízení, jedná se o takový nedostatek podmínky řízení, který nelze odstranit, soudu proto nezbylo než řízení zastavit,“ rozhodla soudkyně Malíková Petříčková podle usnesení, které má web iDnes.cz k dispozici.

Mistrův Advokát Petr Ostrouchov je z přístupu soudu podle citovaného webu zklamaný, přesto se nevzdává. „Je smutné, že soud nedokázal věc rozhodnout ani tři roky po podání žaloby. V řízení postupoval neefektivně, jednotlivá jednání nařizoval (se značnými časovými odstupy) vždy k výslechu jediného svědka, místo toho, aby všechny svědky předvolal najednou. Opakovaně jsem soud žádal, aby postup ve věci byl rychlejší, což se bohužel nepodařilo. S paní Gottovou nyní vyhodnotíme, zda v ochraně práva Karla Gotta porušeného vydáním knihy bude pokračovat ona, k čemuž má ze zákona právo,“ sdělil iDNES.cz. Naděje, že se neautorizovaná publikace nedostane do sítě obchodů tak přece jen tedy ještě je!

Ivana Gottová se naposledy ukázala veřejnosti při posledním loučení se zpěvačkou Evou Pilarovou: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
29. 4. 2020 • 17:21

Kdyby Ivana pokračovala v tom soudu, byla by hloupá. Protože se dále bude kolem toho vířit a budou se objevovat svědectví.
Karel se nikdy netajil svým nezřízeným životem, naopak se jím pyšnil. Takže šance, že by kniha byla zakázaná, je malá. A hlavně Ivana nedokáže zabránit, aby vyšly jiné knihy, vydané jménem dalších účastníků Karlových životních radůstek. Fotografie, videa a svědectví stoprocentně existují.
Takže nejsnazší řešení je, nechat knihu vyjít s tím, že v médiích bude Ivana jménem zesnulého manžela popírat pravdivost. Pak už je na každém, čemu uvěří, což i tak už je.
Ta kniha, když už byla napsána, se stejně bude šířit. Možná jenom jako samizdat, ale tím spíš by o ní byl zájem. ;-)
Kolik stojí a kde se dá koupit? ;-)

hanainge
1. 4. 2020 • 04:33

Výše uvedený článek je nesmysl, protože Ivana Macháčková ve skutečnosti není vdova po Karla Gotta a Ivana Macháčková nemá kontakt s Petrem Ostrouchovem, protože ve skutečnosti Ivana Macháčková nemá právo, řešit věci pro Karla Gotta, nebot’ Ivana Macháčková pro Karla Gotta vůbec není důležitá a Ivana Macháčková nemá nějakou platnost. K tomu Ivana Macháčková nemá právo se jmenovat „Gottová“, protože opravdu NENÍ manželkou Karla Gotta. To všechno řekl mi Karel Gott sám a Karel Gott s tím opravdu řekl pravdu!!!

Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Dále je fakt, že Karel Gott nikdy neměl milenecké vztahy s muži! Lidé musí se chovat taky vuči Karlu Gottovi jenom spravedlivý a nepsát lži!!!

Karel Gott mi taky řekl, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová a charity zdědili od Karla Gotta. Pravda musí ven.

-bello-
31. 3. 2020 • 14:13

Pokud se pamatuju, tak Gott nejdřív souhlasil a pak když viděla Ivana, že tam odsouhlasil fotky, např. jak si ukazuje ( nebo stahuje ) poklopec, tak zakročila.Takže kniha měla vyjít ve verzi " ušlechtilý zpěvák, muž, manžel, otec, veliký charakter národa !
Za mlada Gott řádil , jak černá ruka, sláva mu popletla hlavu a rozmařile užíval nejen dívek i chlapců.OK , jeho věc.Ale když ho bude Gottová prezentovat jen jednosměrně, k čemu to bude ?Dyť ona sama s její vyhraněnou profesí "společnice starších barových pánů " ( na produkční zapomeňte, to nikdy nebyla ) taky neboduje, byť se snaží dějepis své osoby odstraňovat. S ohledem na děti to chápu, s ohledem na fanoušky ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.