Dominika Gottová (46): VELKÝ STĚHOVACÍ MANÉVR! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Dominika Gottová (46): VELKÝ STĚHOVACÍ MANÉVR!

Do bytu se přestěhuje v příštích dnech.
Do bytu se přestěhuje v příštích dnech. (Foto Aha! – Robert Klejch, Daniel Černovský )

A je to! Dominika Gottová (46) si po týdnech chození po prohlídkách konečně našla byt. Shodou náhod je to v pražských Vysočanech, kde v domově pro seniory bydlí její maminka Antonie Zacpalová (84). Takže se připravuje na velké stěhování.

Smlouvu na bydlení podle informací deníku Aha! podepsala nejstarší dcera Karla Gotta (†80) včera. „Je to tak, konečně se mi zadařilo a budu mít vlastní bydlení! Nechci více prozrazovat, ale kousek od mého nového bytu žije moje maminka, což je úžasné. Budu jí nablízku,“ řekla deníku Aha! Dominika, která září štěstím. Přitom sama promarnila několik šancí. Například nabídku od vdovy Ivany Gottové (44) na podnájem na první tři měsíce zdarma, protože se včas neozvala majitelce bytu.

Bude balit

Gottovou teď čeká pracovní víkend, ale po večerech se chystá v Chouzavé, kde do prosince bydlí u své kamarádky, zpěvačky Šárky Rezkové (50), balit věci. Čekají ji totiž velké stěhovací manévry. „Myslím, že během příštího týdne se budu moci do nového bydlení přesunout,“ těší se Slavíkova dcera, která jinak každý den dojíždí hodinu do Prahy za prací.

Změní práci?

Dominika kromě bydlení také řeší možnou změnu práce. Stále je zaměstnaná jako barmanka v pražském obchodním centru, ale vypadá to, že možná vezme místo prodavačky v lahůdkách o dvě patra níže. Už si to tam byla v minulých víkendech vyzkoušet.

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5412859
16. 3. 2020 • 18:45

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

hanainge
16. 3. 2020 • 03:41

Výše uvedený článek je nesmysl, protože Ivana Macháčková vůbec nepomáhá Dominice Gottové. Dále je fakt, že Dominika Gottová nemá nutno si nechat pomáhát od Ivany Macháčkové, která nemá právo se jmenovat „Gottová“, protože opravdu NENÍ manželkou Karla Gotta.

Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Karel Gott mi taky řekl, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová a charity zdědili od Karla Gotta. Pravda musí ven.

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Jste pomatené nebo blbé??? Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá prob

majojo
15. 3. 2020 • 08:24

A teď by měl správně následovat článek, jak kvůli koronaviru přijde osudem stíhaná Dominika o práci....

-bello-
14. 3. 2020 • 23:27

Velký stěhovací manévr Dominiky Gottové = 1 palubní kufr o objemu 40 litrů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.