Kde bere tolik síly? Gottová sdílela dojemný snímek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kde bere tolik síly? Gottová sdílela dojemný snímek!

Ivana Gottová
Ivana Gottová (David Malík)

I po smrti manžela se vdova Ivana Gottová (44) zajímá o fanoušky zesnulého velikána. Gottová se stará o odkaz Karla Gotta (†80), komunikuje s veřejností, které Slavík moc chybí a organizuje vzpomínkové akce a další velké projekty. Na svého muže stále myslí a na sociální síti nedávno sdílela krásnou fotografii.

„Vážení a milí příznivci mého manžela Karla, denně od vás dostávám povzbudivé dopisy a e-maily, za které vám ze srdce děkuji. Mimo jiné se mě nebo naší agentury Karel Gott Agency ptáte na projekty, které chystáme. Z vašich reakcí jsem vycítila, že byste měli zájem dozvídat se dále o aktivitách spojených s naším milovaným Karlem. Proto jsem se rozhodla obnovit tento jeho profil, kde vám budeme přinášet zajímavosti spojené se jménem Karel Gott a jeho odkazem. Hezký den, Ivana Gottová,“ napsala před časem podle pluska.sk na sociální síti slavná vdova.

Kromě starších fotek Karla Gotta, které sdílí kvůli novým projektům konajících se na památku zesnulého Slavíka, zveřejnila Ivana i fotografii ze hřbitova. Nešlo však o nic morbidního či nemístného, jak se občas u těchto fotek stává, ale o krásné a zároveň velmi dojemné foto hrobu legendárního zpěváka. „Krásné nedělní ráno, děkujeme za jaro, které jste Kájovi přinesli. Hezké dny, Ivana,“ napsala k fotografii, která má překvapivě i jarní nádech, Gottová. Aktuální fotu hrobu najdete v naší galerii.

Kvůli koronaviru zrušeno natáčení ULICE! A nečekané gesto Ivany Gottové.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pavucinka
16. 3. 2020 • 13:37

a je nás taky víc, co nejenže nedědily miliony, ale ještě i splácí dluh za bývalého manžela. Spravedlnosti je jako šafránu....někdy nefunguje jaksi vůbec." Ale samozřejmě paltí i to, že jak si kdo ustele, tak si lehne. To paltí i pro Dominiku. Zvorala co se jen dalo.

Uivatel_5411782
11. 3. 2020 • 10:00

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

skp705
10. 3. 2020 • 19:50

je nas vic co nam zemrel manzel a nezdedily jsme miliony, takze asi musime vynalozit mnohem vic sily a usili jak se prat se zivotem po smrti milovaneho cloveka.

Uivatel_5411428
9. 3. 2020 • 21:22

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.