Muka vdovy Ivany gradují: Je to horší, než se čekalo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Muka vdovy Ivany gradují: Je to horší, než se čekalo

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Foto Blesk - Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Ivana Gottová (43) na odchod manžela, jehož zbožňuje nejen náš národ, zareagovala nejlogičtěji, jak mohla. Stáhla se z veřejného děni, sebe i dcery drží stranou mediální pozornosti. Jenže ani tak to nemají vůbec snadné.

Když se Ivaně podařilo vybojovat Karla Gotta a když si ji dokonce odstěhoval k sobě na Bertramku, stala se tak rázem pro mnohé trnem v oku. Někteří jí měli za zlé, že je příliš tvrdá a ambiciózní. Mistr útoky na svoji vyvolenou, kterou v roce 2008 pojal za svoji manželku, nemohl vystát a Ivanu vždy srdnatě bránil.

Jenže jeho snaha chránit ji byla často přiléváním oleje do ohně. Při obraně manželky si vždy nekonfliktní Karel nadělal spoustu nepřátel. Dokonce přerušil vztah s Milanem Drobným, který se netajil výhradami na její adresu, jak uvádí web Časpreženy.sk.

 Manželka pak Mistrovi oplácela stejným dílem, když se ohlásily před pěti lety vážné zdravotní problémy a když Karel Gott musel poprvé podstoupit náročnou léčbu. Ačkoliv lidé neznalí situace osočovali Ivanu, že chce „shrábnout“ majetek Zlatého slavíka ještě za jeho života a vyčlenit tak z dědictví jeho dvě nejstarší dcery, Ivana se prala za svého muže jako lvice a nenechala se zlomit.

Teď ale zůstala vdova a maminka dvou malých holčiček na celé břemeno sama. Na Bertramku se zatím vrátit nemůže, nátlak ze všech stran musí ustát jen s pomocí vlastních sil. Proto raději nadále zůstává v separaci, aby dokázala dočerpat energii k dalšímu kroku, který už třeba povede zase mezi lidi.

Dojemnou řeč Jiřiny Bohdalové při zádušní mši za Karla Gotta si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hermanka
22. 11. 2019 • 21:19

Karel dostal jen za Arenu O2 20 mega!!!!!!!Ivano vyplať Dominiku!!!!!!

1pravda1
16. 11. 2019 • 00:04

Prostě Gott vybíral až přebral. S Ivanou měl jen problémy, jakmile si ji vzal, vyhodila všechny jeho letité! zaměstnance, se kterými byl spokojen, zdravotní sestra nebyla, v Topstaru jí to nešlo, v muzikálu byla dva večery - pak se jí Gott musel zastávat, že jí bolí krk! On! který zpíval i v den, kdy mu zemřela matka, i když byl nemocný atd. Manažerka byla příšerná, to jí také nešlo. Jakmile Gott dostal rakovinu, tak se zajímala o rychlý přepis majetku na sebe, rychle stavěla pro tchyni chalupu v Doubici - no s tou měl Gott jen nervy včetně zahraničních turistů, pak rychle ho odstěhovala na Prosek do bytu, když po rakovině potřeboval klid a mezitím přestavovala vilu na Bertramce - už přepsanou na ni. O tom, že Gott volá z Ivanina telefonu, bylo řečeno dost. Manipulovala s ním jako s loutkou včetně své kámošky mluvčí, kterou Gott nechtěl, vždy si mluvil sám za sebe, říkal v tv............... NYNÍ CHODÍ IVANA KANÁLAMA, JAKOU POVĚST SI VYBUDOVALA, TAKOVOU MÁ. CHOVALA SE JAKO V POHÁDCE O ZLATÉ RYBCE, POŘÁD NEMĚLA DOST. Tak nyní má majetek, po kterém toužila, ale oblíbená není a nikdy nebude.

Dianthos
15. 11. 2019 • 11:18

Je těžké hodnotit, proč museli odejít Karlovi letití zaměstnanci. Nežili jsme s nimi. Pokud se hospodyně nadále cítila jako paní domu a podle toho se na Bertramce chovala, muselo to novou paní domu štvát. Chtěla normální rodinu a ne být ve svém domově přetáhnuta hadrem, když přišla v zablácených botách. Tak to prostě je, že když přijde nový šéf, obmění i podřízené. Jaké měla konflikty se zaměstnanci svého manžela, kteří jí možná dostatečně nerespektovali, to opravdu posoudit nemůžeme. A ohledně peněz - Karel byl zpěvák, ne autor. Podle toho také vypadaly jeho příjmy z autorských práv. Měl velmi nákladný životní styl a když už pak nemohl koncertovat, příjmy se úžily. Důchod dával na charitu a to jistě měnit nechtěl. Ivana pracovat nemohla, protože jí, jako manželku Božského Karla, odevšud vyštípali a navíc se musela o manžela starat. Takže úsporná opatření možná byla potřeba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.