Velká novinka u Ivany Gottové: TOHLE NIKDO NEČEKAL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velká novinka u Ivany Gottové: TOHLE NIKDO NEČEKAL

Ivana Gottová
Ivana Gottová (D. Černovský, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Drží se v ústraní, s médii komunikuje jen velmi kuse prostřednictvím své tiskové mluvčí Anety Stolzové. Přesto se teď vdova po Karlu Gottovi (†80) odhodlala ke kroku, který by jen málokdo čekal.

A nutno podotknout, že její rozhodnutí vyvolá velké nadšení. Ivanu totiž nedávno oslovilo vydavatelství, která má v portfoliu desky Zlatého slavíka, s velkou prosbou. „O alba Vánoce ve Zlaté Praze a Bílé Vánoce je takový zájem, že skladové zásoby nebudou stačit. Proto bylo nutné obrátit se na agenturu zastupující pana Gotta,“ řekl podle webu Wanda.sk zdroj z vydavatelství deníku Blesk.

Jelikož se jeho alba často beze zbytku vyprodají, potřebovali souhlas s dalším vyražením. A protože je jednatelkou společnosti Karel Gott Agency Ivana Gottová, musela se z toho důvodu právě ona vyjádřit. To údajně udělalam a tak už je lisování vánočních alb Mistra v běhu. Mimochodem: obě se řadí mezi nejprodávanější desky všech dob.

Koncert Karla Gotta si můžete připomenout na tomto videu: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tulip
27. 11. 2019 • 05:44

Fučíková žila z mrtvoly několik desetiletí.

-bello-
26. 11. 2019 • 22:20

vánoční balíček firmy Gott
1) deska s koledama , 2) lajntuch a 2 cejchy, 3) hrnek na kafe

Zde všude Mistr zvěčněn je a přesně tohle od podnikavé povoláním manželky a vdovy čekám.

1pravda1
26. 11. 2019 • 14:18

A co výsledek dědického řízení - ten nebude na stránkách? Zatím megera, co parádně Gotta oškubala se honosí na první stránce. VIDÍM JEJÍ KSICHT, A JE MI ZLE. NEOBLÍBENÁ ZA ŽIVOTA GOTTA A NEOBLÍBENÁ I PO JEHO SMRTI. Kdo vybírá, ten přebere, Gotte, ani hrob nemáš! Hlavně, že pase po penězích z desek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.