Mareš neskrývá zklamání: Osudová žena mu dala košem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Mareš neskrývá zklamání: Osudová žena mu dala košem!

Leoš Mareš s Monikou Marešovou.
Leoš Mareš s Monikou Marešovou. (Profimedia)

Z jediného koncertu v životě je celá šňůra vystoupení moderátora Leoše Mareše (47), který i letos pro své fanoušky připravil turné. Na něm očekával i jednu ze svých osudových žen. Ta se ovšem nedostavila…

Jarní turné Leoše Mareše je v plném proudu a fanoušci se na jeho kulturní akce jen hrnou. Podporu mu vyjadřují i jeho nejbližší, mezi které patří i jeho tchyně Helena Harabinová, která se účastnila prvního pražského koncertu. Středeční vystoupení v Kongresovém centru si však nechala ujít Marešová maminka Lenka, která v ten den navíc slavila narozeniny.

„Ona se vracela z dovolené z Egypta a rozhodla se, že chce jít v pátek, takže jsem to nerozporoval. Ale vlastně mě to dneska trochu mrzelo, jak měla narozeniny, že jsem si říkal, že jsem na ni měl víc zatlačit, aby přišla,“ krčil smutně rameny Leoš Mareš, jak napsal server eXtra.cz.

Na dnešním koncertu už ale patrně syna podpoří. O mamince moderátor rád mluví a zapojuje ji i do vysílání na Evropě 2. Lze tedy očekávat, že její dnešní přítomnost bude pro moderátora velmi znamenat. „Ona je už taková protřelá, jak žije se mnou ten můj život,“ dodal Leoš Mareš.



Přečtěte si
Inka
26. 4. 2024 • 18:31

To opravdu někdo chodí na jeho tajtrdlíkování ? 🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.