Překvapení pro Moniku Marešovou: Moment, který vhání slzy do očí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Překvapení pro Moniku Marešovou: Moment, který vhání slzy do očí

Monika a Leoš Marešovi
Monika a Leoš Marešovi (profimedia.cz)

Dámy jsou dojaté, pánové by si měli dělat poznámky. Ačkoli lifestylová influencerka Monika Marešová neslavila významné jubileum, moderátor Leoš Mareš (47) si pro ni přesto připravil překvapení, a to přímo v živém vysílání na Evropě 2.

Kdo si 7. března naladil ranní show na Evropě 2, mohl slyšet živě rapovat Leoše Mareše. Přímo v éteru vyznal lásku své manželce Monice, která ten den slavila třiačtyřicáté narozeniny. Překvapit se ji rozhodl jejich společnou ódou na lásku. „Začalo to nevinně na svatbě dvou kluků, kdo by tenkrát za nás do ohně dal ruku,“ začíná text pro fanoušky velmi známé a oblíbené skladby. Tento moment z ranní show následně zveřejnil i na svém instagramovém účtu společně s věnováním „Hodně štěstí, zdraví, miluju tě, Aví“.

Příspěvek se dočkal obdivných komentářů z řad žen, které si takové pozornosti od mužů váží, byť to v dnešní době považují spíše za vzácnost. „Existuje ještě krom Leoše takový chlap, který vyznává tak hezky zamilovanost, lásku?“ napsala pod video sledující Juliana. Stejně tak se ale některým zajídá při jakékoli větší příležitosti poslouchat jeden a ten samý text pořád dokola. „No, dobrý... Tak už stačilo, ne? Kolikrát to sem ještě budete dávat?“ řečnicky se dotázala jedna ze sledujících. Láska mezi Leošem a Monikou je ale i po letech stále silná, a tak moderátor využívá každé příležitosti tuto skutečnost připomenout nejen své ženě, ale i veřejnosti.



Přečtěte si
Jana Nováková
13. 3. 2024 • 10:32

Jeho první manželka je stále kočka.Pak vybíral,vybíral až přebral.Dobře mu tak. Snad to dítě bude podobný alespoň Leošovi i když to taky nebude žádná výhra.

Uživatel_973012
12. 3. 2024 • 15:22

Brečím, že ani nemůžu víc psát.
Když vidím toho babochlapa s nehezkým úsměvem, tak jsem dojatý taky. Myslím tu ženskou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.