Sebevražda herečky z NÁRODNÍHO: Na povrch vyplouvá mrazivé info | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sebevražda herečky z NÁRODNÍHO: Na povrch vyplouvá mrazivé info

Odešla velká naděje slovenské herecké scény.
Odešla velká naděje slovenské herecké scény. (Foto Instagram)

Slovenský showbyznys se topí v slzách. Nejen Slovenské národní divadlo  přišlo o velkou hereckou naději. Včera dopoledne podle aktuálně dostupných informací spáchala sebevraždu talentovaná Monika Potokárová (†27), jež byla známá třeba i ze seriálu Panelák.

O smutné zprávě informovalo Slovenské národní divadlo (SND). Herečku měl najít včera v bytě její manžel Robert Roth (47), který působí na stejné scéně. Záchranná služba, jíž okamžitě přivolal, dorazila do bytu v bratislavském Starém Městě v pondělí v 9.11 ráno. Potokárové ale už nebylo pomoci. „Z celé události je velmi zdrcený,“ řekl Novému Času blízký zdroj.

Šok na všech stranách
„V Potokárové ztrácí naše kultura a umění jednu z nejtalentovanějších hereček,“ uvedlo k tragické události Slovenské národní divadlo.

„Nebylo vidět, že by ji něco trápilo, teď měla hrát v novém filmu Terezy Nvotové,“ prozradil webu Pluska.sk šokovaný zdroj z hereččina okolí.

Její muž pak vyvěsil na sociální síť společný snímek. „Společné foto herecké a manželské dvojice: Robert Roth – Monika Potokárová z října 2019. Dnes je všechno jinak a minulostí. R.I.P., Moniko...“ napsal  Roth k fotce. Zda mezi nimi ale mohly být nějaké problémy, nelze odhadnout. Oba si soukromí přísně střežili, dokonce veřejně nepotvrdili nikdy svůj sňatek, k němuž mělo dojít letos v březnu.

Po režisérce Márii Rumanové (†30), která zemřela začátkem září, si tak sáhla na život další hvězda slovenského filmu a divadla.



Přečtěte si
DWEI
26. 11. 2019 • 19:46

Taky mě to napadlo, že chudinka neunesla, že manžel půl roku po svatbě celé noci někde trajdá nebo spíš tráví noci u nějaké jiné

vemenozmojistary
26. 11. 2019 • 18:38

Manžel ji našel v 9 hodin ráno. Kde byl? To se vrátil domů z flámu? Nebo vychrápaval vopici? Ten chlap je divnej, hrozně divnej, hnusnej, nepříjemnej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.