Pravdivé proroctví těsně před smrtí: K čemu Gott nabádal své nejmilovanější | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pravdivé proroctví těsně před smrtí: K čemu Gott nabádal své nejmilovanější

Karel Gott s dcerami
Karel Gott s dcerami (Foto: D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek P. Machan)

Věděl, že se blíží konec, proto se Mistr v posledních dnech svého života chtěl výhradně věnovat své rodině – manželce Ivaně (43) a dcerám. Pro ty měl i poselství, ze kterého zpětně mrazí.

Že se v závěru své existence Karel Gott plně soustředil zejména na své holčičky a ženu, potvrdila dle webu Časpreženy.cz i dokumentaristka Olga Špátová, která se ke Zlatému slavíkovi dostala skutečně velmi blízko. Režisérku fascinovalo, jak intenzivně se jim věnoval a jak moudře k nim promlouval. Mistr údajně svým dcerám říkal, aby si užívaly společných dnů, co to jen jde, protože až už tu nebude, všechno se změní.

Pochopitelně měl pravdu. Pro jeho rodinu se změnilo více, než čekala. Nejenže Ivana ztratila oporu, které se jí od manžela dostávalo. Zároveň ale musí být právě ona jistotou pro svoje holčičky, které jsou obě navíc v citlivém věku. Karel Gott si velmi dobře uvědomoval, pod jakým drobnohledem po jeho odchodu budou. Proto se musí skrývat, i když by potřebovaly klid, aby se s obtížnou situací vyrovnaly co nejsnadněji. Snad se jim to podaří i navzdory tomu, že po ztrátě milovaného zpěváka každý prahne po „kousku jeho života“, který jim Mistra bytostně připomíná. A jeho dcery jsou pochopitelně připomínkou nejintenzivnější.

Vrátí se Ivana s dcerami na Bertramku? Odpověď můžete najít v tomto videu: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Mnau1
22. 11. 2019 • 01:32

Boze, to jsou zase zvasty. Vsechno uz bylo receno, nic noveho. Mistr se musi v hrobe obracet za ty sracky co o nem pisete.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.