GOTTŮV ROZHOVOR DEN PŘED SMRTÍ: »Beru teď nové léky...« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

GOTTŮV ROZHOVOR DEN PŘED SMRTÍ: »Beru teď nové léky...«

Karel Gott při psaní svých pamětí...
Karel Gott při psaní svých pamětí... (Facebook K. Gotta)

Před smrtí měl Karel Gott (†80) chuť žít a chtěl znovu pracovat! Alespoň to tvrdí jeho velký německý přítel, moderátor Florian Silbereisen (38). Ten v televizním pořadu 25 Jahre Feste-Show promluvil o tom, co mu Slavík den před svou smrtí řekl.

Silbereisen věnoval Gottovi vzpomínku v rámci závěru velkého hudebního pořadu, který uváděl. „1. října zasáhla tento svět smutná zpráva. Zemřel Karel Gott. Ještě den před tím, než odešel, jsem s ním mluvil,“ prohlásil v televizi Florian.


„Snažil jsem se ho v boji s nemocí podpořit. A Karel mi řekl: Víš co, slibuji, že když se mi jen trochu uleví, vystoupím v lednu na akci Schlagerchampions v Berlíně. Beru teď nové léky a bude to určitě lepší,“ vyprávěl dále Silbereisen v přímém přenosu německé televize MDR. „Byl optimistický a těšil se na novou výzvu,“ doplnil moderátor. Společně s dalšími kolegy pak na Karlovu počest zazpíval německou verzi jeho hitu Zvonky štěstí – Fang das Licht.


Těžko ale říci, zda Gott svému německému příteli říkal pravdu, nebo se jen snažil pozitivními slovy rozptýlit obavy, které měl Silbereisen o jeho zdraví. 1. října před půlnocí podlehl akutní leukemii.

Kolik milionů měl dlužit Karel Gott. A Borhyová mluví o těhotenství

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
5. 11. 2019 • 07:32

Florian je exmilenec Heleně Fischer ,taková Helenka Vondráčková že Sibiře co se její rodiče vystěhovali do Německa!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.