Ututlaná podpásovka na Bertramce? K tomu by se Ivana jistě nesnížila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ututlaná podpásovka na Bertramce? K tomu by se Ivana jistě nesnížila

Karel Gott a Jitka Svobodová
Karel Gott a Jitka Svobodová (David Malík, archiv Jitky Svobodové)

Ke svým zaměstnancům se Karel Gott (†80) vždy choval přátelsky, vážil si jich a náležitě je uměl finančně ocenit. Alespoň do té doby než se k němu nastěhovala Ivana Gottová, tehdy ještě Macháčková. Ta prý podle expres.cz uměla se zaměstnanci slavného zpěváka pořádně zatočit. 

Podle již zmíněného serveru manželce Karla Gotta nevyhovovala ani jeho takzvaná druhá maminka, hospodyně Jaromíra Jandová, která pracovala pro Slavíka i jeho rodiče, než zemřeli. S Gottem toho zažila a překonala mnoho, osudné pro ni prý bylo nastěhování Ivany Macháčkové na Bertramku.

„Můj manžel se staral o jejich zahradu, ještě když bydleli ve Strašnicích. Já jsem tehdy pracovala na pásové výrobě ve strašnické Tesle. Potom se výroba televizí přestěhovala na Oravu a v podniku začali propouštět. Tehdy mi jeho maminka nabídla, zda bych u nich nechtěla uklízet. Potom se přestěhovali na Bertramku, tak jsem jezdila tam. A dokud žili jeho rodiče, starala jsem se ještě o vilu v Jevanech, kam paní Gottová tak ráda jezdila… Byl jako můj syn, celý život jsem se tak k němu chovala. Maminka Gottová mě jednou poprosila, že až tu s manželem jednou nebudou, abych se dál o Karla starala, abych ho neopustila. Tak jsem to svědomitě činila,“ pověděla Gottova dlouhodobá hospodyně.

Její působení na Betramce podle zdroje skončilo kvůli tomu, že ji Ivana nařkla z krádeže. „Ivana ji nařkla, že jí ukradla svetr za pět tisíc, a proto Gott spolupráci ukončil,“ řekl kdysi zdroj. „To, že by paní Jandová byla zlodějkou, to je absolutní lež, na tom není pravdy vůbec nic. Ani jediný halíř se mi nikdy za těch čtyřicet let neztratil. Úplná lež jako věž je to, já ani Iva bychom nikdy nevyslovili, že nám něco ukradla,“ pověděl tehdy redakci Slavík.

„To vůbec nechápu a strašně mě to ranilo. Protože když mi Karel dával věci na vyprání, v kapsách obvykle zapomínal tu větší, tu menší peníze. Do pětníku jsem mu je vždycky srovnala na stolek. A on se pokaždé divil, kde se tam vzaly. Měl ke mně důvěru a já bych ji nikdy nezklamala… Ten svetr se nakonec našel a já si skutečně nemyslím, že by kdokoli z rodiny podezíral mne,“ sdělila ke vzniklé nepříjemné situaci Jandová.

Jak se po čase ukázalo, její práci začala vykonávat maminka Ivany. Jandová tak pravděpodobně pro Gottovu lásku představovala zbytečnou pomocnou sílu navíc. „S Ivanou jsme se rozhodli, že bude lepší, když dcerka bude vyrůstat v rodině. Chci u ní mít babičku. Takže to bude zároveň chůva,“ vysvětlil zaměstnání Ivaniny maminky před lety Gott.

Ivana Gottová po pohřbu terčem podvodníka! A Rosák prodělal infarkt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sestra
31. 10. 2019 • 21:07

Byl jak její syn, pouze o tři roky mladší 🤣. Macháčka je netaktní dutý střevo a jiná prostě nebude !

-bello-
24. 10. 2019 • 00:04

Celkem chápu, že Gottová se zbavila svědkyně jeho jiných ženských které tam přespávaly.
Měla ale sama k ruce i 2 Thajky - hospodyně co moc česky neuměly . Vím, / vím to !/ že Gottová je neskutečná kravka co jí z bot čouhá sláma a dělá se za dámu.Je to arogantní blbka, co ke slávě přišla přes starého dědu Gotta a celoživotně se stylizuje do různých rolí, z nichž ale vypadává a vypadává a vypadává a zůstává furt tou lačnou nabubřelou Macháčkovou
Tečka !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.