BOJ O BERTRAMKU: Pravda o žalobě a strach z Gottové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

BOJ O BERTRAMKU: Pravda o žalobě a strach z Gottové

Gottovi se dohadují o dědictví
Gottovi se dohadují o dědictví (Marek Pátek)

Čekalo se, kdo s tím přijde první. Že to ale bude manžel Karlovy nejstarší dcery Dominiky (46) Timo Tolkki (53) všechny hodně překvapilo!

Dominičin muž totiž prohlásil, že by Gottová měla od vdovy Ivany (43) jako vyrovnání dostat dva miliony euro (asi 52 milionů korun), nebo rovnou dům na pražské Bertramce. „To, co dělá můj manžel, je jedním z důvodů naší právě vrcholící manželské krize,“ distancovala se od Timových slov Dominika.

„Rozhodně nechystám žádnou žalobu. Počkám na klasické dědické řízení.“ Gottova dcera, která žije ve Finsku, to teď rozhodně nemá lehké. Léčí se ze závislosti na alkoholu a zvažuje i návrat do Česka. „A bojím se, aby ty Timovy řeči nezhoršily naše vztahy s Ivanou,“ dodala nešťastně.



Přečtěte si
IngKecner
27. 10. 2019 • 10:36

Asi by měli zakazovat sňatky s velkým věkovým rozdílem, jelikož nad třicet let to už je nepřijatelný a podivný věkový rozdíl / jak si takoví lidi můžou rozumět/ a senior nebo seniorka můžou být i manipulováni mladším partnerem . Rodina se těžko ubrání, jelikož starý člověk k už není dostatečně asertivní a upřednostňuje většinou "svůj klid", před problémy a potížemi s jiným řešením situace.

reiner
21. 10. 2019 • 11:36

I kdyby zdědili nevím co, tak jsou to schopni s tím finským povalečem při jejich způsobu života hodně rychle rozfofrovat. Měla by od něho zdrhnout, dokud je čas

bilakonvalinka
21. 10. 2019 • 07:55

Dominika by se měla co nejdřív rozvést a utíkat co nejrychleji od toho pitomce. Ten jí stahuje na dno. V Cechách by se měla dobře .

janapi
20. 10. 2019 • 11:21

Když to je těžké-Dominika má hotelovou školu a práce pro ní není. Samozřejmě-vzala si chlapa-jenž byl vlastně bez práce (z hudební skupiny byl odejit) a zvykl si-že žena se o něj postará - jenže ta se začala uchylovat časem též k alkoholu. Tatínek posílal "všimné" a Timo nebyl nucen si nějaké zaměstnání hledat. Asi by jej bolely ručičky.Čímž se nechci Dominiky zastávat - ale nyní to bude mít ještě těžší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.