Dominika Gottová před posledním rozloučením: Táta si scénář pohřbu napsal sám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dominika Gottová před posledním rozloučením: Táta si scénář pohřbu napsal sám!

Táta pro Dominiku hodně znamenal.
Táta pro Dominiku hodně znamenal. (Foto ara)

Jeden z nejtěžších dnů v životě čeká Dominiku Gottovou (46)! Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se dnes, společně s dalšími členy rodiny, s tátou naposledy rozloučí v katedrále sv. Víta. Z Helsinek, kde žije s finským muzikantem Timem Tolkkim (53), přiletěla ve čtvrtek odpoledne. Na probíhající smuteční akty má jednoznačný názor.

Dominika si myslí, že si je její otec takto přál. „Podle mě si k oběma rozloučením napsal scénář, včetně výběru hudby. Byl prostě dokonalý,“ svěřila deníku Aha! po příletu do Česka. „Nevím, jak to v tu sobotu zvládnu. Bude to bolestivé,“ řekla k účasti na zádušní mši na Pražském hradě, kam ji doprovodí maminka, bývalá tanečnice Antonie Zacpalová (83). Manžel Timo totiž zůstal ve Finsku.


Dominika si před obřadem zašla pročistit hlavu do centra metropole. Z hotelu Ambassador na Václavském náměstí šla pěšky na nedaleké Staroměstské náměstí, kde se krátce zastavila u orloje, a pak usedla do jedné z restaurací. Podle zjištění deníku Aha! si objednala kachnu se zelím a jedno pivo.
Více alkoholu neměla. Nechtěla pokoušet mysl, když se snaží pití a konzumaci leků omezit. Protože to svému tatínkovi slíbila před smrtí...

 

Ivana to zaplatila
Letenku i hotel zaplatila macecha Ivana, neboť Dominika se nachází ve finanční tísni.

Zpívá Bílá, mluví Bohdalová
Zádušní mši za Karla Gotta, která se koná dnes od 11 hodin v katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha na Pražském hradě, slouží arcibiskup Dominik Duka (76).
Zazní na ní také Panis angelicus (Andělský chléb) od Césara Francka v podání Štefana Margity (63) a Evy Urbanové (58). Poté sopranistka ještě zazpívá biblickou píseň od Antonína Dvořáka Hospodin je můj pastýř. Na závěr zazpívá Lucie Bílá (53) Ave Maria a Pie Jesu. Na varhany je doprovodí Petr Malásek (64). Se svým dlouholetým kamarádem se rozloučí také Jiřina Bohdalová (88).

Nejsmutnější návrat domů: Dominika Gottová se přiletěla rozloučit s tátou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
17. 10. 2019 • 13:06

Dominika nejlépe sama ví, co vše proběhlo, jak to bylo, a nepotřebovala by se ani nikoho ptát, ani advokátů, ani manžela, jen sama sebe a hledět dopředu.Jeden bude radit to, druhý ono a taky bych nevolila tu nejsnadnější cestu, která je pro pohodlné a může být ovšem zrádná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.