Extajemník Gotta promluvil: Tomu se nechce ani věřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Extajemník Gotta promluvil: Tomu se nechce ani věřit!

Karel Gott s Janem Adamem
Karel Gott s Janem Adamem (Facebook)

Dcera Karla Gotta (80) Dominika (46) nedávno nastoupila na odvykací léčbu. Jak sama před nedávnem přiznala, na vině je alkohol v kombinaci s léky. Vražedné spojení, které ji dostalo až na dno. Podle bývalého Gottova tajemníka Jana Adama by ale přitom bývalo stačilo, kdyby Dominice její táta před lety umožnil studovat, jak uvádí web expres.cz.

Prvorozená dcera Mistra se netají tím, že se dostala do slepé uličky, z níž nakonec nebylo hnutí. „Neměla jsem lehké období a vím, že mám problém. Rozhodla jsem se podstoupit léčebné terapie a zbavit se závislosti na alkoholu a na lécích,“ otevřeně přiznala Blesku Dominika s tím, že to slíbila svému tátovi.

Jak ale uvádí bývalý Gottův tajemník, mohlo být všechno jinak, kdyby dal před lety Dominice Mistr v jedné věci zelenou. „Základní problém byl ten, že ona studovala hotelovou školu a ještě ve třetím nebo ve čtvrtém ročníku začala chodit na přednášky japonštiny a čínštiny na filozofickou fakultu a chtěla se tomu věnovat. Karel, který byl v Japonsku několikrát, jí řekl, že si nemyslí, že je to pro ni ta správná cesta, že v Japonsku jsou ženy vždy daleko za muži. Dominika tak začala pracovat jako servírka, pak provozní. Ona začala mít obrácený denní režim a to se na ní podle mě podepsalo. Kdyby studovala, bylo by vše jinak,“ myslí si dle expresu.cz Jan Adam. Ten přitom není v kontaktu s nejstarší Gottovou dcerou už několik let.

„Neviděli jsme se deset let. Naposledy na oslavě Karlových sedmdesátých narozenin v hotelu Ambassador,“ dodal pro uvedený web Adam.

Dominika Gottová promluvila o svých psychických potížích. Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

Karel Gott zemřel



Přečtěte si
-bello-
2. 10. 2019 • 23:29

Gottův tajemník Jan Adam je úúplně blbej !!

a) Dominika Gottová prolezla základku horko těžko se čtyřkama!
b) na hotelovku ( v podstatě na pouhou servírku) se dostala jen díky tomu, že byla dcera Gotta
c) ani tam to nedávala
d) Gott měl pravdu, holka nedodělala jedno a chtěla dělat něco jiného. Moc mě zajímá, na jaké přednášky ona byla zapsaná, jak se vůbec na FF ona mohla dostat.A tahle kombinace jazyků by mě taky zajímala
Kdyby chtěla a nebyla tupá, co jí bránilo dodělat jedno a udělat přijímačky na druhé.
Ježíši to jsou kecy!

aveneta
1. 10. 2019 • 09:10

No Karel si prostě prošel bouřlivým životem celebrit...jistě dnes ve stáří již se usadil a když se přidají nemoce, tak je to jiný level.

rannirosa
1. 10. 2019 • 03:02

Take si myslim, ze KG se dobre o sve dcery nestaral. Ale nezapomente, ze ty dcery take maji ignorantni matku. Jenom Ivana dba o sve dcery velmi dobre.

defakto
30. 9. 2019 • 21:20

... tak nakonec Dominičine problémy způsobil KG ? Když jí nedoporučoval studovat japonštinu , určitě mohla studovat něco jiného .Karel jí stále jenom pomáhal a tahal jí ze vších jejich průšvihů. Taky nechtěl aby odešla do Finska a ted je tam neštastná a žije s nějakým parazitem , který z ní udělal alkoholičku a psychicky narušenou socku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.