Slavíkova dcera Dominika: Dostala od táty desítky tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Slavíkova dcera Dominika: Dostala od táty desítky tisíc!

Gott poslal nejstarší dceři kvůli návštěvě Česka 1000 euro.
Gott poslal nejstarší dceři kvůli návštěvě Česka 1000 euro. (Foto archiv rodiny Gottových, Profimedia.cz)

Během uplynulé návštěvy Česka se snažila vytvořit dojem, jak si ji vlastně s manželem hradí sama! Dominice Gottové (46) ale letenky a hotel platil její otec. Karel Gott (80) jí poslal na účet 1000 eur.

Podle zjištění deníku Aha! dostala Dominika peníze od táty na začátku července, kdy měla přiletět na rodinou oslavu Gottových 80. narozenin. V přepočtu cca 25 500 korun jí převedl na finský účet s tím, že si mají s muzikantem Timem Tolkkim (53) koupit letenky do Prahy.


Pak přišla časově neomezená nabídka, aby s manželem nocovali během pobytu v hlavním městě u táty na Bertramce. To ale odmítli a proto si ještě zarezervovali hotel v centru Prahy. Když pak po třech nocích odlétali z Česka zpět do Helsinek, nejstarší zpěvákova dcera si posteskla: „Nejraději bych ještě chvíli zůstala, ale bohužel to nejde, hotely jsou drahé!“ Jenže za ubytování přitom nemuseli dát ani korunu...


Chtěla zábavu
„Dominika sama chtěla přijet pouze na tři dny, i přesto, že jí manželé Gottovi navrhli, aby u nich v domě zůstala s manželem jak dlouho bude chtít. To ale Dominika odmítla s tím, že by to měla daleko do centra, za zábavou,“ řekla Aha! mluvčí Gottových Aneta Stolzová.
Celkem za tři noclehy v hotelu na Vyšehradě utratili Dominika a Timo v přepočtu 7650 korun. Snídaně v ceně nebyla! „Ta stála o 20 eur navíc (v přepočtu 510 Kč), tak jsme si ji nekupovali,“ svěřila Aha! ještě v Praze. Letenky manžele vyšly na nějakých 12 tisíc. Celkem jim tak zůstalo z peněz od Gotta cca 6 tisíc korun. Jakou sumu z této částky v Praze utratili, není jasné...

Přiletí ještě sama?
Podle svých původních slov ze začátku července měla Dominika do Česka dorazit nejprve s manželem a pak ještě bez něj. „Zatím nevím, kdy zase přiletím,“ řekla Aha!.



Měla tlačítkový telefon, odletěla s iPhonem!
Dominika ještě po příletu do Česka měla starý tlačítkový telefon, který si pořídila kvůli finanční krizi. „Neměla jsem na něm e-mail, Facebook, prostě nic. Mohla jsem volat a stěží psát SMS,“ svěřila Aha!. Domů ale odlétala s telefonem novým. „Manželé Gottovi jí věnovali jako dárek nový iPhone,“ prozradila mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

Na video s Dominkou Gottovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mechitz
4. 8. 2019 • 09:15

Dominika by se měla rychle vzpamatovat. Kdyby KG zemřel, její matka by musela opustit zařízení, na které jí KG připlácí nemalé peníze a péče o ni by padla na ni, jako na dceru. Táhne jí na 50 a pořád z tatínka tahá peníze? Mě by hanba fackovala. A ten balík, co si ho vzala? Celá Dominička je pěkně vyčůraná, obě i matinkou KG visí na krku jak balvan, ta se mu tedy opravdu nevyvedla. Ivanu neřeším, ale myslím, že zrovna tu KG potřebuje teď nejvíc.

1pravda1
3. 8. 2019 • 21:49

Oprava.... Ivana nepracuje, má hospodyni i chůvu, vyhodila účetní i správce a sama se instalovala do správce Gottova majetku.

1pravda1
3. 8. 2019 • 21:43

Dominika je jeho dcera! Tu Ivaninu mluvčí je třeba vyhodit, jakým právem zveřejňuje, kolik poslal Gott na účet vlastní dceři, a že dostala telefon, tyto informace by Gott NIKDY SÁM DO MÉDIÍ NEŘEKL, TOTO DÁVÁ DO MÉDIÍ IVANA PŘES SVOJI KAMARÁDKU MLUVČÍ, JEN ABY POŠPINILA DOMINIKU. ....­....­....­....­...na svoji matku nechala Ivana přepsat několika milionový majetek - luxusní chatu v Doubici včetně pozemků!!! A u Dominiky hlásí i ty drobné, co jí poslala na cestu? Ivana nepracuje, má hospodyni i chůvu, vyhodila účetní i správně a sama se instalovala do správně Gottova majetku. Gottovi díky ní už nepatří ani střecha nad hlavou, všechno na ni přepsal, a ona mu jen škodí a hlavně škodí jeho pověsti gentlemana.

fido2
3. 8. 2019 • 16:49

Má miliony, proč by dceři neco nedal, závistivci?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.