Já a Karlův hlídač? Gottová už nevydržela mlčet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Já a Karlův hlídač? Gottová už nevydržela mlčet!

Ivana Gottová prý manžela neomezuje.
Ivana Gottová prý manžela neomezuje. (Archiv Blesku)

Zlatý slavík ještě v prodloužení slaví své kulatiny a konečně měl možnost užít si osmdesáté narozeniny najednou se všemi svými dcerami. V souvislosti s nimi se často spekuluje, že Ivana starším dvěma v přístupu k otci brání a že navíc mezi nimi existují spory o majetek. Je to tak ale doopravdy?

Jak uvádí web eXtra.cz, mezi lidmi běží „šuškanda“, že Mistr přepsal všechen majetek na manželku Ivanu právě proto, že se s Dominikou a Lucií zrovna dvakrát nemusejí. Jenže to dementovala Gottova tisková mluvčí, podle které jsou vztahy v rodině více než korektní. Ivana prý Karla rozhodně v ničem neomezuje, pokud jde o kontakt s dříve narozenými dcerami.

„Paní Ivana Gottová (43) nemá jediný důvod, aby svolovala k jakékoli návštěvě starších dcer Karla Gotta u jejich otce. Právě naopak, obě starší dcery jsou v domě vždy vítané a vždy mají dveře otevřené. Navíc Karel Gott se s manželkou a mladšími dcerami pravidelně vídají s Lucií a její rodinu,“ uvedla pro eXtra.cz k rozšířeným drbům Aneta Stolzová.

Dominika Gottová promluvila o tom, jak to s tátou mají. Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
domino22
6. 9. 2019 • 17:34

Jj, Ivanko, nejsme slepí, ani blbí.... Hlídala jste, aby starší dcery nedostaly nic. Povedlo se. Máte všechno. Takže už opravdu hlídat nemusíte.l A chudák Karel, už dávno je bez života.... už to dávno není on. Nedivíme se !Jak mohl vedle Vás, dopoadnout ???

1pravda1
5. 8. 2019 • 16:54

Ivana jen lže, to že Karla dokonale ovládá, je i to, že ho přinutila mít mluvčí, Gott byl zásadně proti, že si vždy své věci říkal sám na veřejnosti. Ivana trvala na své kamarádce jako mluvčí, která totiž prezentuje jen to, co si myslí Ivana, je to vlastně Ivanina mluvčí!!! Že Gott už nemá ani svůj telefon potvrdila Dominika, když jí otec volá z Ivaniného telefonu s jejím dozorem!

-bello-
3. 8. 2019 • 20:20

stromek +rannirosa
Vzdělání dětí Gotta:
Dominika na základce prolejzala horko těžko a na hotelovku šla jen , že ta byla pro ni shůdnější.Byl to učební obor , šla na servírku s možnou matu­ritou­..Pr­olez­la, protože Gott byl někdo . Z jazyků umí akorát tak finsky na to, aby obsloužila hosty a přežila ( dělala v hospodě). A já si myslím, že Gotta furt ždímá a furt je plonková a furt heká a těží ze jména Gott co nejvíc může ! Druhá holka je vyučená prodavačka s maturitou.
Současné holky , které KG má s Ivanou chodily do soukromé školy ( dbán důraz na individuální přístup, jak pro blbce ze zvláštní školy ), ale i to nezvládaly.Chytré nejsou a jestli nadané na muziku nevím.
(Praha je malá a skoro každý má v rodině nějakého příbuzného učitele, tolik na vysvětlenou )

stromek
31. 7. 2019 • 22:56

rannirosa Zase mluvíte bez jakýchkoliv znalostí. Nechápu, proč se v tom případě vůbec vyjadřujete. Vždyť jste na Internetu, kde se dá skoro všechno zjistit. Dominika má hotelovou školu s maturitou, ovládá nadprůměrný počet jazyků. Problém je v tom, že v životě neposlouchala rady otce a ze životní situace, do které se dostala, onemocněla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.