Bohdalová o Gottové: Je nepříjemná, protože… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bohdalová o Gottové: Je nepříjemná, protože…

Jiřina Bohdalová a Ivana Gottová
Jiřina Bohdalová a Ivana Gottová (Facebook)

Ačkoliv mnozí manželku Mistra obviňují z toho, že ho drží v izolaci, kontroluje zpěvákův život do posledního detailu, Jiřina Bohdalová (88) má k Ivaně (42) úplně jiný postoj. Jako kamarádka Karla Gotta (80) má totiiž k jeho rodině blízko, a tím pádem v mnoha okolnostech také jasněji než jiní. 

Ivana je prý nepříjemná jednoduše proto, že svého muže miluje a chrání. „Karel je strašně dobrosrdečný a výjimečný člověk. Je hrozně hodný a neumí říct ne, proto si myslím, že toho hodně lidí zneužívá. I to je důvod, proč jeho Ivanka je často nepříjemná, protože ho chrání. Kdybych s ním žila já, tak jsem ještě důraznější a horší,“ řekla Bohdalová v rozhovoru pro živé vysílání Blesku.

Pro eXtra.cz ještě legendární herečka znovu zopakovala, že i ona by měla vůči Slavíkovi ochranitelské tendence: „Karel je člověk s neuvěřitelně dobrým srdcem a myslím si, že mnoho lidí využívá jeho dobroty. Takového člověka prostě musíte chránit,“ řekla uvedenému webu jeho letitá přítelkyně, která má pro Ivanu v tomto ohledu velké pochopení.

Na rozhovor z živého vysílání Blesku s Jiřinou Bohdalovou o Karlu Gottovi se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.