Jiřina Bohdalová (87) před Vánocemi: SETKÁNÍ S EXMANŽELEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Jiřina Bohdalová (87) před Vánocemi: SETKÁNÍ S EXMANŽELEM!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Pavel Machan)

Rozvedli se už před desítkami let, ale i tak má herečka Jiřina Bohdalová (87) krásný vztah se svým exmanželem Břetislavem Stašem (90). A nezapomněla na něj ani šest dní před vánočními svátky. 

Herečka má velký soucit s pacienty trpícími Alzheimerovou chorobou, a tak se stala patronkou jednoho takového centra. Na křest charitativního kalendáře dorazila, i když má zraněnou nohu a při té příležitosti se setkala s prvním manželem.


Vědce Břetislava, se kterým má dceru Simonu Stašovou (63), potkal horší osud. Žije v pražském Alzheimer Home Zátiší se stálou pečovatelskou službou. „Hodně se mluvilo o tom, že má táta Alzheimerovu chorobu, ale tak to není. Za ty dva roky, co tam je, se vlastní silou vůle vzpamatoval a dnes vedeme dlouhé hovory o všem, co se děje na světě,“ prozradila dcera Simona Stašová. „Dokonce si sám chodí nakupovat. I když oslavil devadesáté narozeniny, je fantasticky vitální. Sama to považuji po tom všem, co se stalo, za zázrak,“ svěřila Stašová. Její maminka si tak díky kalendáři našla chvilku a mohla s Břetislavem prohodit pár slov nad kávou a nealko pivem.

Mají dceru Simonu
Prvním mužem Bohdalové byl geofyzik a seismolog Břetislav Staš. V roce 1955 se jim narodila dcera Simona Stašová. Manželství sice nevydrželo a skončilo rozvodem, přesto bývalí partneři zůstali dodnes přáteli.

Břetislav bojoval o život
Bohdalová se před časem o někdejšího manžela velmi strachovala. Dlouho ho trápila řada zdravotních potíží, například skřípnutá páteř mu znesnadňovala pohyb. V listopadu 2016 pak navíc zkolaboval a skončil v nemocnici, kde bojoval o život. Tehdy se spekulovalo o infarktu nebo mozkové příhodě.

Zraněná Bohdalová: Před Vánoci navštívila exmanžela, nakoupila kupu dárků!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.