Bohdalová nečekaně: VÁNOCE S CHLAPEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bohdalová nečekaně: VÁNOCE S CHLAPEM!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (archiv Blesku)

I přestože herečka Jiřina Bohdalová (87) nemá po svém boku životního partnera, o Vánocích rozhodně nezůstane sama. Jako každý rok si bude svátky užívat ve společnosti svého kamaráda a populárního režiséra Zdeňka Zelenky (63).

Svátky spolu tráví již několik let po sobě a letos tomu nebude jinak. „Uvidíme, jak se dohodneme, ale tradice je tradice, tak si myslím, že nic nebude bránit tomu, abychom ji zase dodrželi,“ svěřil se Zelenka týdeníku Sedmička.

O svátcích spolu rádi probírají své kolegy a nenechají na nich nit suchou! "Vyprávíme si historky, pijeme dobré víno. A jak se říká, spustíme »mycí linku« a pak si vždycky říkáme: Má tu bejt, abychom ho nepomlouvali.,“ svěřil se týdeníku režisér.

Zelenka se s herečkou zná již několik let, velmi rád ji obsazuje do svých filmů, jelikož si moc dobře uvědomuje, že Bohdalová je sázka na jistotu, díky svému hereckému talentu je ozdobou každého filmu. „S Jiřinou pracuji rád už od roku 1991. Když je ta možnost, aby tam měla roli, velice rád jí ji dám,“ řekl Zelenka týdeníku Sedmička.

 Jiřina Bohdalová: Do kina už nechodím, filmy sleduji jen z gauče!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.