Jiřina Bohdalová (87): Prozradila, proč skončila na vozíku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiřina Bohdalová (87): Prozradila, proč skončila na vozíku

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Foto ara)

I přes zranění kotníku dostála slibu. Jiřina Bohdalová (87) se nechala odvézt do České televize taxíkem a pak si ve studiu pořadu Sama doma, jehož byla hostem, podložila bolavou nohu. 

„Ctím Vánoce a ctím i koledy, takže jsem si mohla zpívat Koleda, koleda, Štěpáne a tak dále, až jsem s ní uklouzla na ledu,“ odpověděla herečka na dotaz moderátorek, co se jí přihodilo. Ať už upadla kdekoli, na Štědrý den se na obrazovkách ČT objeví v nové pohádce režiséra Zdeňka Zelenky (63) Kouzelník Žito, kde hraje kořenářku. Točit se mělo už v roce 2016, ale to měl problémy s kyčlí pro změnu Zelenka. Dokonce skončil na operačním sále.


Snad už na svátky bude Bohdalová stát pevně na nohou, aby mohla vnukům usmažit jejich oblíbné kuřecí řízky a uvařit hovězí vývar. O kapra a rybí polévku totiž nestojí, ty dělá Jiřinka pro sebe a dceru Simonu Stašovou (63).

Na video s Jiřinou Bohdalovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.