Gottova osudová bitva se zápalem plic: Svoláno lékařské konzilium! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottova osudová bitva se zápalem plic: Svoláno lékařské konzilium!

Karel je podle informací Aha! v domácím léčení.
Karel je podle informací Aha! v domácím léčení. (Foto Aha! – Karel Kopáč, David Malík, Michal Protivanský, archiv K. Gotta)

To snad ne! Vyčerpané tělo Karla Gotta (80) se znovu ozvalo. Zpěvák právě po narozeninových oslavách bojuje s akutním zápalem plic a kvůli tomu odpískal svůj dnešní koncert na festivalu Benátská v Liberci, který měl být jeho posledním veřejným vystoupením v tomto roce a možná i v kariéře.

„Z důvodu akutního zápalu plic musí pan Gott s velkým politováním zrušit své čtvrteční vystoupení na festivalu Benátská,“ oznámila včera odpoledne Mistrova mluvčí Aneta Stolzová s tím, že byl v úterý propuštěn z nemocnice. Podle informací deníku Aha! je zpěvák v domácím léčení a denně jezdí na kapačky do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí, kde má lékařské konzilium.




Když na začátku roku Gottův management oznámil, že má zpěvák oslabenou imunitu, a proto ruší plánovaný narozeninový koncert v O₂ areně, dodal, že se jinak bude Karel snažit dostát všem nasmlouvaným závazkům. V případě Benátské se mu to nepovedlo. A to se na ni tak těšil...  „Co se týče mého vystupování, pozastavil jsem své koncertní tempo, ale dřívějšímu závazku doktora Petra Pečeného, který se podílí na dramaturgii festivalu Benátská, chci dostát,“ plánoval si Karel ještě minulý týden. Dnes bohužel na Benátskou nepřijede...

Kde si nemoc uhnal?
Slavík byl kvůli svému nedávnému jubileu v pořádném zápřahu. Přijímal gratulanty, rozdával rozhovory a neustále cestoval. Stala se mu snad osudnou klimatizace, kvůli které onemocněl už několikrát?

Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rannirosa
28. 7. 2019 • 21:10

Uz je mi lito videt ho na podiu, jak se snazi se udrzet a jak zpiva.

Ferenc
26. 7. 2019 • 09:18

Ten rak ho žere čím dál víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.