Mezinárodní potupa Gotta: Naletěl s dědictvím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mezinárodní potupa Gotta: Naletěl s dědictvím!

2018 Takto vypadá Mistr nyní.
2018 Takto vypadá Mistr nyní. (Foto Petr Adámek, Instagram.com, ara)

Mnohonásobný Zlatý slavík Karel Gott nevádno oslavil životní jubileum, osmdesát let. Při té příležitosti se nejen v Česku, ale také v Německu, rekapitulují jeho životní úspěchy, důležité kariérní kroky a osudové vztahy. On sám ale ani zdaleka na všechny zážitky u našich sousedů nevzpomíná s úsměvem.

Gott je v Německu stejně oblíbený zpěvák jako u nás. Přestože se o Mistrovi ví, že má smysl pro humor, čeho je moc, toho je příliš. Jeho dlouholetý manažer a spolupracovník František Janeček (74) se Blesku svěřil s drsným vtípkem.

„Jednou mi takhle Karel říká, že pro mě bude mít překvapení, že další den letí pryč a pak že budu koukat. Byl takový tajemný, nechtěl mi říct kam a proč. Až pak jsem se na naléhání dopídil, že prý zemřela jedna paní, jeho fanynka, který mu v Paříži odkázala salon, Rolls-Royce a ještě snad nějaký statek v Německu, a že tam musí zaletět k notáři,“ svěřil se Janeček Blesku.

Zpěvák do Německa odletěl soukromým letadlem, na letišti na něj čekala limuzína a místní notář. „Tehdy byla v Německu velice populární skrytá kamera a s Karlem sehráli divadlo, kdy mu řekli, že podmínkou závěti je, že urně té paní musí hrát v jistých časových intervalech na klavír a podobě. Přišel tam i pán, který hrál syna té paní, a trval na tom, že dědictví patří jemu. No dělali si zněj legraci,“ řekl Janeček dle Blesku.

Avšak tento vtípek natáčený skrytou kamerou neměl u zpěváka pochopení. Zřejmě to pro něj zavánělo ponížením. „Karel se pak bál, jaký účinek to bude mít na jeho německé publikum. Byl z toho špatný,“ dodal Janeček.

 Gott v zrcadle: Podívejte se na zpěvákova imitátora!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
25. 7. 2020 • 17:03

Mezinárodní potupa pro pěvce nebyla první ani poslední !!!
Nenažraný a sebestředný, fanda všech stran a režimů !!!

.tg.bb
18. 7. 2019 • 09:01

xsedmikraska: To je mi teda noblesa, ztrapňovat se u notáře zpíváním urně

xsedmikraska
16. 7. 2019 • 12:07

Trapasy nikoho neminou a nachytat se můžeme nechat všichni. A ač je mi osobně manželka Karla Gotta nesympatická svým projevem, některými postoji, nic to nemění na mém názoru na Karla Gotta. Noblesní pan, vynikající zpěvák, který svými písněmi těší mnoho generací. Škoda, že léčbu rakoviny nepřenechal alternativnímu způsobu léčby, po té chemické jde poznat, že dala tělu hodně zabrat. Nicméně věřím, že tady s námi bude ještě hodně dlouho. Jeho píseň s dcerkou mne dojala, je krásná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.