Kraus přechází na strategii Karla Gotta: O co jde?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Kraus přechází na strategii Karla Gotta: O co jde?!

Kraus se inspiroval u Gotta.
Kraus se inspiroval u Gotta. (Foto ara)

Minulý rok se David Kraus (39) rozešel s tenistkou Barborou Strýcové poté, co se provalilo, že ona už cvrliká s jiným fešákem! Kvůli tomu, že se z tohoto rozpadu vztahu stala velmi probíraná kauza a David se musel cítit jako pěkný hlupák, se rozhodl pro novou strategii, se kterou prý přišel Karel Gott (79)!

„Holky dobrý. Na to já si nemůžu stěžovat. Na druhou stranu už o soukromí prostě mluvit nechci. Užil jsem si s bulvárem tolik... Jsem na to vlastně zvyklý. Ale bulvár pořád přichází s věcmi, které člověka překvapí. Partnerky, které nejsou v showbyznysu pak podobné články šokují. I celou jejich rodinu, včetně babiček a dědečků. Bulvár nenapíše nikdy nic hezkého… Přicházím nyní se strategií Karla Gotta. Myslím to tak, že média už nebudou znát moje partnerky. Když někam společně půjdeme, převleču je za někoho jiného. Půjdou se mnou na premiéru třeba jako medvěd. Nebo jako chlap. Budu to dělat touto formou a budu se snažit je krýt,“ pověděl dle idnes.cz David Kraus v rozhovoru pro ÓČKO STAR.

„Vždy to nějakým způsobem naruší náš vztah a všem lidem, kterých se to týká, je to nepříjemné. Já jsem na to zvyklý a stejně mi to vadí. Lidé, kteří na to nejsou připraveni jsou pak úplně v šoku. Mé soukromí už zkrátka bude jen moje. Už žádné představování bulváru ve smyslu to je moje nová přítelkyně,“ dodal zpěvák, který bere jeho vztah s Barborou Strýcovou jako největší omyl svého života.

 David Kraus o opilecké jízdě a močení na ulici: Měl jsem k tomu důvod! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
14. 7. 2019 • 08:16

Nějakej namachrovanej

ivoadler
13. 7. 2019 • 17:12

To je vůl! Ať chodí do společnosti s nějakým gayem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.