Velká rána pro Gotta: Náhle zemřel člen jeho týmu (†65) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Velká rána pro Gotta: Náhle zemřel člen jeho týmu (†65)

Karel Gott
Karel Gott (Foto Profimedia.cz, reprofoto TV Nova)

Tak tohle mu na zdraví nepřidá! Ve věku 65 let zemřel hlavní scénograf koncertů Karla Gotta (80), architekt Michael Klang. Podle jeho blízkých nepřežil infarkt, který ho potkal uprostřed práce na dalších televizních a divadelních projektech.

„Člověk by si neměl říkat, že jednou spolu ještě něco velkého uděláme, protože je spousta času. Michal Klang, jeden z mých nejbližších spolupracovníků a kamarádů 80. let, umřel? Neeee!“ oznámil Klangovo úmrtí na Facebooku televizní režisér Petr Soukup (67). Sám Gott se zatím ke skonu svého dlouholetého kolegy nevyjádřil.

Andělé nad scénou 

Klang mimo jiné stál za scénografií vánočního koncertu Českého slavíka z pražské Lucerny, kdy nad ním létali andělé. Následně se také podílel na scéně pro turné Karla Gotta (80) a Heleny Vondráčkové (72) v letech 2002 a 2003. „Tahle zpráva mne velmi ranila, protože jsem Michaela Klanga znala mnoho let. Obdivovala jsem ho, protože jeho práce byla výjimečná. Je mi to moc líto, jeho odchod je velká rána pro umělecký svět,“ oznámila na sociálních sítích Helena.

Autor Slavíka

Rodák z Dačic se roky podílel na přímých přenosech Miss ČR nebo Českého slavíka. Byl také podepsán pod designem nového studia Otázek Václava Moravce.

 Gott v zrcadle: Podívejte se na zpěvákova imitátora! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
5. 8. 2019 • 15:34

Když Gott slavil osmdesátiny, tak řekl: nashledanou za dvacet let. Myslím, že si dost pustil hubu na špacír. Snad už mu to dochází. Vytahuje se do posledního dechu. Nějaké stáří na něj neplatí. O to krušnější bude konec.

1pravda1
5. 8. 2019 • 11:29

Toto zřejmě napsal Gott sám, ale já si počkám na vyjádření Ivany s kámoškou mluvčí jestli má Gott ten správný názor povolený Ivanou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.