Zpověď prostitutky slavných: Až Gott mi otevřel oči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpověď prostitutky slavných: Až Gott mi otevřel oči!

Ladislav Štaidl
Ladislav Štaidl (Foto Aha! – David Kundrát, Tonda Tran, Martin Hykl)

Premiéra nového filmu Ireny Pavláskové (59) Pražské orgie se blíží a diváci se díky snímku přenesou o pár let nazpátek a podívají se do bytu slavného malíře Alfonse Muchy (†78), v němž jeho syn a spisovatel Jiří (†76) pořádal v dobách normalizace vyhlášené dekadentní večírky hemžící se samými známými osobnostmi. A na těchto večírcích bývala největší hvězdou krásná Venuše, se kterou se zapletl i Karel Gott (80).

Nádhernámíšenka s africkými geny v krvi Venuše Samešová (64) působila v socialistické Praze doslova jako zjevení a stala se tak ozdobou Muchových večírků. Tam chodili disidenti Havlem počínaje, ale také fotografové, malíři, spisovatelé, zpěváci a herci jako Pavel Landovský (+78), Karel Gott, Ladislav Štaidl(74), Felix Slováček (76), Ondřej Soukup (68), Petr Hapka (+70), František Ringo Čech (76), Miloš Kopecký (+73), ale i třeba Jitka Zelenková (69). Prostě všichni. A Venuši znal naprosto každý, navíc právě u Muchy v bytě s ní pořídil nádherné akty proslulý fotograf Taras Kuščynskyj (+51). Potom se ale Venuše odstěhovala do Německa.

„Do Německa jsem odešla za Ulim, otcem mého syna Davida. Aby můj syn mohl být se svým tatínkem, s nímž jsem prožila románek při předchozí návštěvě Berlína. Jenže se ukázal zbabělec, otočil se ke mně i k synovi zády, a já se ocitla bez prostředků,“ vzpomíná Venuše, která si tak začala vydělávat v nevěstinci. A tem jednoho dne vstoupil muž, jehož tvář byla všem známá. „Je tu ten zpěvák, co zpívá Biene Maja,“ neslo se okamžitě podnikem a každá z dam chtěla být „jeho“. Gott si ale vy bral právě Venuši a ani ve snu ho nenapadlo, že je to ta krásná Venuše od Muchy. Nepoznal ji.

„Ne, měla jsem naštěstí paruku. Když si mě, zřejmě kvůli tomu, že jsem měla nejdelší nohy, mezi ostatními slečnami vybral a leželi jsme v posteli, přemýšlela jsem, jestli mu nemám říct, že jsem ta pražská Venuše, o níž možná slyšel. Ale bylo to s ním tak pěkné, že jsem radši neřekla nic. Při pohledu na jeho skvělou tělesnou kondici jsem si to rychle rozmyslela. Jeho magické zjevení, jako by spadl přímo z nebe, mě po všech otravných rodinných tragédiích přivedlo do skvělé nálady,“ popisuje Venuše ve své knize a přiznává, že toto setkání s Gottem ji otevřelo oči a ona nejstaršího povolání na světě nechala.  „Vlastně mi to setkání s ním hodně pomohlo! V tom bordelu jsem si totiž přece jen občas zoufala: Kam až jsem to klesla?! Ale když se tam objevil i Gott, najednou jsem si říkala: Když do takových míst chodí i Karel, tak asi nejsem tak špatná. Přestala jsem mít pocit oběti. Díky němu jsem pak získala chuť toho nechat a začít zase žít normální život,“ říká doslova Venuše, která dnes pracuje v Německu jako ošetřovatelka. 

Celá článek najdete v tištěné verzi Nedělního Aha!



Přečtěte si
rannirosa
7. 10. 2019 • 01:13

Az Gott mi otevrel nohy, pardon, oci.

-bello-
2. 10. 2019 • 23:19

mbmb

demon.hk
30. 9. 2019 • 09:52

Se picnu....vy už fakt nevíte o čem psát, tak vytáhnete starou ku.r.vu No tak si Goťák zařádil v bo.r.delu no, vždyť je to o něm všeobecně známo, že sjel co mu přišlo pod ruku. A když nebyla zadara fanynka, šáhnul do peněženky. Koho to proboha zajímá????

Zombie_1
30. 9. 2019 • 08:11

Ale on souložil i s fanynkami. Má přeci 2 levobočky a jednu fanyndlu má už i doma. Ono nezáleží tak na kvantitě, jak na kvalitě. A to si myslím, že v tomto odvětví ani skokana roku nezískal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.