Karel Gott: 600 TISÍC ZA JEHO ŽIVOT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott: 600 TISÍC ZA JEHO ŽIVOT!

Karel Gott
Karel Gott (Foto Profimedia.cz, reprofoto TV Nova)

V rámci finišujícího natáčení dokumentu o Karlu Gottovi (80) se deníku Aha! podařilo zjistit, kolik vlastně Česká televize do národního pokladu, jakým Slavík bezesporu je, investovala! Z rozpočtu na film, jehož režisérkou je Olga Špátová (35), uvolnila veřejnoprávní instituce částku 600 tisíc korun.

„S touhle sumou produkce dokumentu musí pracovat a z ní všechno financuje,“ řekl deníku Aha! důvěryhodný zdroj ze štábu. Sám Gott do filmu, jenž by měl mít premiéru na podzim, prozatím žádnou částku ze svého nevkládal. „Vzhledem k nákladům na cestování, například nedávno do Hamburku, mizejí peníze z rozpočtu na dokument velmi rychle,“ dodal zdroj.

Vše přehodnotila

Oproti původnímu rozhodnutí, že kvůli svému současnému vzhledu mluvit nebude, v dokumentu promluví i Slavíkova nejstarší dcera Dominika (46). „Olga Špátová se mnou natáčela rozhovor, když jsem tátovi na konci července přijela popřát k narozeninám,“ prozradila Aha! sama Gottová. „A bylo to moc příjemné! Teď jsem nakonec ráda, že jsem vše přehodnotila,“ dodala Dominika.

Fenomén financovala Nova

Špátová už natočila dokument ke zpěvákovým sedmdesátinám, který se jmenoval Fenomén Gott. Tehdy ho ale financovala televize Nova.

 Karel Gott, jak je na tom zdravotně? A zdrcený Krampol po návštěvě ženy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zombie_1
18. 8. 2019 • 11:50

Takže, my všichni jsme přispěli na to, aby si čárlí mohl oslavit své narozeniny. To je hanebnost. Komédie z které se pod taktovkou Doroty stala fraškou. Ubohá rodina, která chce královské zacházení a sami se dělají, že nemají ani na koblihu. Gotta jsem nikdy nemusela ale teď je mi už na blití. Ať se nechají vystřelit na měsíc a dají pokoj. Na tu cestu bez návratu klidně přispěju.

Dianthos
17. 8. 2019 • 18:42

Takže pozadí rodinné oslavy Karlových 80. bylo odhaleno. Dominika měla možnost navštívit otce proto, že bylo žádoucí, aby vystoupila v dokumentu. Proto na "oslavě" chyběla Karlova vnoučata, neexistuje společná rodinná fotografie všech jeho potomků s oslavencem, zato byla na oslavě přítomna paní Špátová, zřejmě členka rodiny.
Trapné a smutné. Potvrzuje to slova Milana Drobného, že mu bylo přislíbeno se setkat s Karlem, když přispěje do knihy o něm, ale poté, kdy na Bertramce poskytl žádaný rozhovor, mu nebylo umožněno se s Karlem setkat.
Karel byl evidentně šťastný, že má u sebe své dcery, proto je nemohli vyhodit dříve, než v deset. A druhý den telefonát Ivany, jak se mu přitížilo, aby náhodou Dominiku nenapadlo ho navštívit ještě jednou.
Mohu Ivaně křivdit, ale všechno do sebe zapadá. Konečně ona má možnost se bránit...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.